![]() |
Amúgy (bár talán nem ideillik), ha már jelképes netes klikk-háború, nemtom tudjátok-e, az oroszok, és konkrétan az orosz hadsereg mostanában nagyon rászállt az interneten az észtekre.
Nem értek a számítógéphez, így nem tudom megmondani pontosan mit csinálnak, de a dolog annyira komoly, h a NATO elsőrendű ügye jelenleg, 24 órában figyelik az eseményeket, és állítólag csak azért nem jelentik ki hivatalosan is, h Észtországot kibertérbeli (jó kis cyberpunkos ) támadás érte, mert akkor életbe kéne léptetni a NATO szerződésének ötödik cikkelyét... :eek: |
ööö.. nem tudtam erről.. de mindjárt utánaolvasok :p
|
Quote:
|
a hodito miben más hamár az értelmességét feszegetjük? ugyanoljan játék csak it nem tudsz szántszándékkal kibabrálni a másikkal és összehozza a magyarokat más népekkel.
|
Quote:
|
Quote:
ez a klikkelősdi max azokat teszi kreatívvá, akik a japánoknak küldözgetett képeket csinálják, valamint a klikkelős és mindenféle segédprogikat gyártják.. mindenesetre poénnak jó :) |
Quote:
Lehet, hogy ezért nem lehet t-home-om se, mert túl messze van Üzbegisztán. :D:D:D |
Quote:
és hogy ne offoljam szét a saját topicomat: Eredmény: HUN 1.210.136.325 click JPN 1.145.700.786 click Differencia: 64.435.539 click |
Quote:
|
Quote:
"Sorry - the server is temporarily unavailable." Én most leginkább semennyit, pedig most kivételesen magyarnak néz. :D |
All times are GMT +1. The time now is 16:43. |