Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Földleadás egységes ellehetetlenítése/büntetése --- > SZAVAZÁS (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1862)

rexa 05-31-2007 18:26

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 100070)
hmm hmm megpróbállak értelmezni, javíts ki ha elrontok vmit.
A-ban a top30% orikat akarod bántani, ezeket hiányolod, ahogy olvastam. leírták sokszor miért lenne ez így, az A a játék csúcsa, a csúcsról minek ösztönöznénk h leforduljon vki?

de akkor én is mondok még pár indokot:
- az A-ban jóvalta nehezebb egy bizonyos heki felett földet szerezni, sokkal lassabb a haladás, egy-egy plussz hekiért hatalmas anyagi áldozatokat kell viselni. te még erre ráraknál egy lapáttal, hogy lefelé megy a morál, gyújtogatnak is, esetleg a nehezítések után körönként 5-6 gyújtás, sőt hekibukás. miért is?
- az A-ban a topban lévő törpék termelik a nyersit a csoportnak, ha ezek lefordulnak irgalmatlanul elszabadulna a pokol és aki tényleg nincs jó klánban az sokkalta nehezebben szerezhetné meg a számokat.

Ezeket értelmezve kérlek változtasd meg véleményedet

A többi csoportban se olcsó bizonyos heki felett földet szerezni. Aki feljut oda, hogy termeljen elég neki a mostani gyújtogatás és morálromlás ne nehezítsük még jobban a pénzszerzést. Avval, hogy fellépésre kényszerítjük őket nem teszünk semmit a földleadás ellen, aki akarja így is leadja maximum párezer körrel előbb cserélnek helyet. Ráadásul pl. a B-s nyersiárak mellett felépíteni egy nagy orit nem kis befektetés. Ha párezer kör után fellépésre kényszerítjük nem tudja kitermelni a költségei mellett azt az összeget amivel az A-ban utána elérhet valami eredményt.

Reni 05-31-2007 18:29

Quote:

hmm hmm megpróbállak értelmezni, javíts ki ha elrontok vmit.
A-ban a top30% orikat akarod bántani, ezeket hiányolod, ahogy olvastam. leírták sokszor miért lenne ez így, az A a játék csúcsa, a csúcsról minek ösztönöznénk h leforduljon vki?

de akkor én is mondok még pár indokot:
- az A-ban jóvalta nehezebb egy bizonyos heki felett földet szerezni, sokkal lassabb a haladás, egy-egy plussz hekiért hatalmas anyagi áldozatokat kell viselni. te még erre ráraknál egy lapáttal, hogy lefelé megy a morál, gyújtogatnak is, esetleg a nehezítések után körönként 5-6 gyújtás, sőt hekibukás. miért is?
- az A-ban a topban lévő törpék termelik a nyersit a csoportnak, ha ezek lefordulnak irgalmatlanul elszabadulna a pokol és aki tényleg nincs jó klánban az sokkalta nehezebben szerezhetné meg a számokat.

Ezeket értelmezve kérlek változtasd meg véleményedet

Tudom Grabi, a saját bőrömön tapasztalom mindezeket és nem is javasoltam sem azt, hogy fokozott gyújtogatás és társai módosítás legyen, az 'A' csoportban. Amit elérni szeretnék, az mindössze az, hogy a földleadás ellehetetlenedjen, és erre a hármas pontot tartom legalkalmasabbnak. Épp hogy evvel a javaslattal senkit nem akarok bántani, hanem azt szeretném, hogy mindenkire mindenhol egységesen legyen bevezetve az új szabályozás. Tehát ha az 'A' csoportnak a hármas pont a legkedvezőbb, amivel azért még meglehet a földleadást valamilyen szinten gátolni, akkor a többi csoport is ugyanazt kapja.

Remedy 05-31-2007 18:33

Quote:

Originally Posted by Reni (Post 100075)
Tudom Grabi, a saját bőrömön tapasztalom mindezeket és nem is javasoltam sem azt, hogy fokozott gyújtogatás és társai módosítás legyen, az 'A' csoportban. .

Ezt nem is ertem. A-ban nincs moralromlas -> gyujtogatas sincs - > nincs minek erosodnie... :)

Grabi 05-31-2007 18:34

reni: erről szólna a dolog, nem olvastam, hogy az A-ra nem érvényesülne az, csak a top30-ra vonatkozó dolgok nem, a hármas pont ott is fog érvényesülni.

rexa: neked meg nem írom le amit már többen leírtunk a jksz-es topicba, ne haragudj

rexa 05-31-2007 18:35

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 100076)
Ezt nem is ertem. A-ban nincs moralromlas -> gyujtogatas sincs - > nincs minek erosodnie... :)

Ezért kellene olyan JKSZ ellenes dolgot kitalálni ami minden csoportra vonatkozik:D

Remedy 05-31-2007 18:36

Quote:

Originally Posted by rexa (Post 100078)
Ezért kellene olyan JKSZ ellenes dolgot kitalálni ami minden csoportra vonatkozik:D

A gyujtogatas erosodesenek semmi koze a JKSZ-hez....

rexa 05-31-2007 18:42

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 100079)
A gyujtogatas erosodesenek semmi koze a JKSZ-hez....

Én is ezt mondom.
Mégis ott szerepel a JKSZ ellenes szavazásban

Reni 05-31-2007 18:47

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 100076)

Remi ... segítek, hogy képben légy..

Quote:

- az A-ban jóvalta nehezebb egy bizonyos heki felett földet szerezni, sokkal lassabb a haladás, egy-egy plussz hekiért hatalmas anyagi áldozatokat kell viselni.

Quote:

Originally Posted by Reni (Post 100075)
Tudom Grabi, a saját bőrömön tapasztalom mindezeket

Grabi 05-31-2007 19:19

veselkedjünk neki újra: kérlek pontosan mond el mit hiányolsz a jksz-es topicból.

Kutyuleee 05-31-2007 19:26

Reni én sem szavazok és csatlakozom Remyhez mert nem egészen tiszta miért kell ez. Miért nem nyitsz annak egy topicot hogy zavar az A topja, mert eddig azt vettem ki a beirásaidból hogy zavar az hogy az A-ban semmi károsodás nem éri azokat akik a toppon vannak. jksz topicban is nem azzal van a gond a nagy orikkal hogy ők a top10ori hanem ahogy odajutottak, és az hogy irreálisan magas földterületen vannak a maximális földhöz képest. az A arról szól hogy te legyél az első a játékban, a többi csoport pedig hogy eljuss oda nem pedig arról hogy a többi csoportban menj fel akkora területre amivel már A-ban is bőven topban lennél, főleg nem olyan módszerekkel amivel feljutottak,jó persze mostmár fellehet fedezgetni is akár persze csak akkor ha span vagy.

All times are GMT +1. The time now is 09:02.