Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   A Név lopás ki küszöbölése (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1860)

spok 05-30-2007 20:20

Quote:

Originally Posted by jura (Post 99885)
Ezalatt azt kell érteni ?, hogy ha van egy orim pl Saláta néven, akkor más ne regelhessen Saláta2, Salátácska, Salátamaláta, Sali stb néven?

Kicsit torzitva de mindjuk igen.

spok 05-30-2007 20:21

De pl akki a nevét használja az orikba az átlagba nem ragoza igy szükeb a kör.

Steve 05-30-2007 20:55

nem tudod megoldani a rendszert. Akkor talán még megoldható lett volna amikor voltak modik, de nem hiszem hogy nekik is lett volna rá kapacitásuk. Csomó meló...

Ati 05-30-2007 20:58

Bármilyen jó ötletnek tűnik is ez elsőre, azt hiszem azt mindenki belátja, hogy ha mindenki szabadon "levédhetne" bármilyen nevet, akkor egy idő után nem lehetne országot regisztrálni. :)

Ha nem lehet szabadon levédetni, akkor egy morális probléma jön elő: milyen alapon lehet egyes embereknek levédetni nevet, másoknak pedig nem.

Zsáni 05-30-2007 21:00

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 99880)
Nekem normálban van alteregom... néha erősen csodálkozok, hogy miért haragszanak az Lcsopiból páran rám, ha a B-s orimmal fórumozgatok.:D
(L-ben mégcsak véletlenül se jártam soha, hisz normál mélcímes csopiból indultam.:) )

öööö..én nem egy mészárt, meg pusztit kaptam Boszival a másik Boszi miatt :)
továbbíthatnám az ajándékokat? :)

Cassandra 05-30-2007 21:10

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 99893)
öööö..én nem egy mészárt, meg pusztit kaptam Boszival a másik Boszi miatt :)
továbbíthatnám az ajándékokat? :)

Nekem köszi ne.:)
Viszont a "névlopósom" pórul fog járni, mert G-től ő találkozik az én ellenségeimmel.:D:D
Egyébként alapban engem nem zavar, hogy hasonó valakinek a neve, csak az ilyen szintü hasonlóság (egyetlen kötőjelnyi különbség), lehet "veszélyes" is, pláne a frissebb országra nézve.:)

Gyula 05-30-2007 21:17

Jah a Spokot meg a soprini ászokat pl össze lehetne kapcsolni. Meg persze az ip címet is.

jura 05-30-2007 21:41

Ati azt sem lehetne, hogy az írásjeleket(+spec karaktereket) és számokat nem lehetne használni a névhez, csak a sima ÁBC-t ?

azzal nagyban le lehetne szűkíteni a megtévesztő variációkat

Ati 05-30-2007 21:43

Quote:

Originally Posted by jura (Post 99908)
Ati azt sem lehetne, hogy az írásjeleket(+spec karaktereket) és számokat nem lehetne használni a névhez, csak a sima ÁBC-t ?

azzal nagyban le lehetne szűkíteni a megtévesztő variációkat

A használható karakterek száma korlátozott, de ez nem gátol meg abban, hogy indítsak egy országot "jura országa" néven.

jura 05-30-2007 21:44

Quote:

Originally Posted by spok (Post 99886)
Kicsit torzitva de mindjuk igen.

Tehát a hülye példámnál maradva:

Saláta

Saláta2
Saláta-2
Saláta(2)

stb

ilyeneket akkor nem lehetne

All times are GMT +1. The time now is 09:27.