Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   meg egy elfes topic (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1858)

Penya 05-30-2007 22:04

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 99795)
Elf varis +3%ért renget ez tény, és!?:)
Annó se abból állt az életem, hogy boldog boldogtalant lerengettem.;) Viszont a toli felfedés egencsak hasznos... lopjon szét valaki úgy egy elfet, vagy a szövijét, hogy a készültsége mindig minuszos.:p Innentől már az elf varis nem is annyira haszontalan... Tud a tolikkal szemben védekezni és állítlag beüthetetlen is tud közben maradni, bár ezt még nem próbáltam.:D

Az elf nem arra van kitalálva. Tessék ott az ige. Nem ám azt játszani az elffel amit csak lehet. : ) amugy óriással minden téren jobban jársz, még gyújtani is jobban tud haha

Gyula 05-30-2007 22:19

Quote:

Originally Posted by exair (Post 99759)
a kerdesem az lenne, hogy nem lett-e tulsagosan ellehetetlenitve az elf szovibe lepese? (elvegreis elegge haszontalan egy faj lett szegenybol) mivel most tertem vissza ropke fel ev utan ezert eleg meglepo volt az, hogy az oreg elf orim mennyire lenezett egy orszag lett :D
szoval aki tudja, hogy most elffel megis mit lehet kezdeni attol otleteket varok (esetleg fedezgessek es fellepesnel uj faj?)

Az elf rendesen el lett.....kalibrálva, de azért még lehet vele játszani. Azt a topicot meg teljesen felesleges lett elinditani, hogy legyen végre egy 168656. elfes topic is.

Cassandra 05-30-2007 23:12

Quote:

Originally Posted by Penya (Post 99919)
Az elf nem arra van kitalálva. Tessék ott az ige. Nem ám azt játszani az elffel amit csak lehet. : ) amugy óriással minden téren jobban jársz, még gyújtani is jobban tud haha

Márpedig én azt játszok vele, amit csak lehet.;)
Én már csak ilyen makrancos és ellenszegülő vagyok.:P

Óriásom is van.

senáj 05-31-2007 05:50

ráfázás

hát én is kiprobáltam,úgy nyomulni,mint régen
de nem ment.majdnem kipurczantam. pedig én is ellenszegülős vagyok.:D
jól rálehet fázni,ha nem veszed figyelembe az új dolgokat.

egy kicsit összehúzom a muskántlikat és a fikuszokat a fejem fölött,hogy nelásssanak bé, s meggondolom ,átgondolom ,hogy kit ? és mennyire támadjak.:D

[

Dragi 05-31-2007 14:56

Quote:

Originally Posted by exair (Post 99759)
a kerdesem az lenne, hogy nem lett-e tulsagosan ellehetetlenitve az elf szovibe lepese? (elvegreis elegge haszontalan egy faj lett szegenybol) mivel most tertem vissza ropke fel ev utan ezert eleg meglepo volt az, hogy az oreg elf orim mennyire lenezett egy orszag lett :D
szoval aki tudja, hogy most elffel megis mit lehet kezdeni attol otleteket varok (esetleg fedezgessek es fellepesnel uj faj?)

Az én kérdésem meg az hogy miért lett újabb elfes topic megnyitva miért nem tudtad egy már meglévő topicban rázendíteni a nyavajgással vagy amikor ki kellett állni az elf mellett hogy a maluszok finomítva lettek akkor miért nem ott védted az elfet ???:) Így utólag már hülyeségnek tartom tovább feszegetni a témát

Fransisco 05-31-2007 15:08

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 99791)
(Most tuti jön az, hogy elf varis, milyen marhaság az... pedig nem is akkora hülyeség.).:)

Nem, Cassy, az elf vari egyáltalán nem hülyeség sztem sem, még most sem. :)
Egyik orimmal van is ilyen szövetségesem, kimondottan jól tud működni. :D

Békés 05-31-2007 15:11

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 100046)
Az én kérdésem meg az hogy miért lett újabb elfes topic megnyitva miért nem tudtad egy már meglévő topicban rázendíteni a nyavajgással vagy amikor ki kellett állni az elf mellett hogy a maluszok finomítva lettek akkor miért nem ott védted az elfet ???:) Így utólag már hülyeségnek tartom tovább feszegetni a témát

Miért, miért?
Olyan jó nyavajogni utánna:))
A meglévő topikokat elkéne olvasni, megérteni, felfogni és ráadásul a másik-é.
De jó ez a kis szigoritás, kevesebb ilyen lessz.

exair 05-31-2007 16:05

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 100046)

olvasd el hogy mit irtam, es megleled a valaszokat, a topic cim sem veletlenul lett az ami

Cassandra 05-31-2007 16:40

Quote:

Originally Posted by Fransisco (Post 100050)
Nem, Cassy, az elf vari egyáltalán nem hülyeség sztem sem, még most sem. :)
Egyik orimmal van is ilyen szövetségesem, kimondottan jól tud működni. :D

Nemmondod... Ki az?:cool::D

Dragi 05-31-2007 16:47

Quote:

Originally Posted by exair (Post 100055)
olvasd el hogy mit irtam, es megleled a valaszokat, a topic cim sem veletlenul lett az ami

elfért volna bármelyik elfes topicba nem kellett volna újat indítani neki :p:)

All times are GMT +1. The time now is 00:46.