Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Gyors csopi létszámkorlát feloldása ! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1855)

Tsobi 05-29-2007 14:29

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 99425)
Micsoda? :)

A létszámkorlát különben ahogy nézem nemigen szokott problémát okozni. Most is van 40 hely még a csoportban.

Most igen :)
De egyébként,mikor fullon vagyunk,akkor az kellemetlen ...hogy nem tud az ember regelni ...

A próbaidő pedig a korlátozás feloldásra vonatkozik :)

Fransisco 05-29-2007 14:53

Sztem nincs értelme ezen változtatni... a kezdők jelentős része a gyorsba menne sztem (mivel még nem tudják, mi micsoda), ahol pillanatok alatt elvéreznének, elmenne a kedvük a játéktól... ami bevételkiesés volna... ami hosszútávon nekünk sem volna jó. :D

És a kezdőknek sem jó, ha csak tönkreverik őket. :)
Meg persze technikai szempontokból sem mindegy.

Jó ez így. :)

Andrew 05-29-2007 14:55

Quote:

Originally Posted by Fransisco (Post 99431)
Sztem nincs értelme ezen változtatni... a kezdők jelentős része a gyorsba menne sztem (mivel még nem tudják, mi micsoda), ahol pillanatok alatt elvéreznének, elmenne a kedvük a játéktól... ami bevételkiesés volna... ami hosszútávon nekünk sem volna jó. :D

És a kezdőknek sem jó, ha csak tönkreverik őket. :)
Meg persze technikai szempontokból sem mindegy.

Jó ez így. :)

azt hiszem erre volt az a javaslat, hogy:
Quote:

Originally Posted by Matador (Post 99415)
...Másik,ami eszembe jutott,hogy ha már korlátozva vagyon,akkor legyen inkább ez a kezdőkre irányítva ... mondjuk emil szerint válogatná a rendszer .. akinek van már egy vagy több orija az e-mail címén,az jöhet,akinek ez lenne az első,az nem ... Hisz világosan le van írva,hogy kezdőknek nem ajánlott ...

Ati 05-29-2007 15:02

Quote:

Originally Posted by Fransisco (Post 99431)

Hogy mi? :) Pont az volt a javaslat lényege, hogy a kezdők NE tudjanak ide jutni. :) Most, ha nem foglalkoznak a kiírásokkal, akkor ide regelnek, és ez az, ami nem jó. :( Mindannyian láttuk, hogy ez hova vezet.

Fransisco 05-29-2007 15:04

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 99433)
Hogy mi? :) Pont az volt a javaslat lényege, hogy a kezdők NE tudjanak ide jutni. :) Most, ha nem foglalkoznak a kiírásokkal, akkor ide regelnek, és ez az, ami nem jó. :( Mindannyian láttuk, hogy ez hova vezet.

Mondom szerintem NE juthassanak oda... :D

Fransisco 05-29-2007 15:08

Bocsi, csöppet ma kivagyok... :(
Hagyom is témát, úgysem szokásom a "komoly" dolgokba beleszólni, még jó állapotomban sem...

Pardon. :)

Matest 05-29-2007 15:12

Matador, az email-es dolog elég butaság. :)
Egyszer abbahagyom a játékot törlöm az orikat és visszatérvén ne tudjak regelni?? :) Csak ha csinálok az e-mail cimre valahol máshova is egy orit ? :D

Kutyuleee 05-29-2007 16:17

Quote:

Originally Posted by Matest (Post 99437)
Matador, az email-es dolog elég butaság. :)
Egyszer abbahagyom a játékot törlöm az orikat és visszatérvén ne tudjak regelni?? :) Csak ha csinálok az e-mail cimre valahol máshova is egy orit ? :D

Vagy egyszerüen egy hódos haver mailcíméről reggelek gyorsba és azonositás után már változtatom is... De alapvetően hülye ötlet sztem is

Ati 05-29-2007 16:39

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 99450)
Vagy egyszerüen egy hódos haver mailcíméről reggelek gyorsba és azonositás után már változtatom is... De alapvetően hülye ötlet sztem is

Akik miatt ez felmerült, azoknak tuti nincsenek haverjaik, akik ki tudnak ilyesmiben segíteni.

Tsobi 05-29-2007 17:21

Az emiles dolog természetesen csak úgy jött, példát mondtam nem törvényt :)
Ezen Ati szája szerint változtathat ...

All times are GMT +1. The time now is 10:16.