![]() |
1.Egy normális szövi tudja pontosan, hogy a szövije milyen tételeket tett ki mennyiért...Az már rég sz*r szövi, ha titkolni kell, hogy mennyim van a társaim elől....
2. Azt is írtam ,hogy "És ezt is ki és be lehetne kapcsolni mint pl. a Szövetségeseim láthatják a fontos eseményeimet " aki akarja az használná aki nem az nem,de ha nincs titkolni valód akkor sztem mindenki használná:):rolleyes: |
Quote:
|
Ha akarod, meg tudod beszélni a szövikkel.
Ha bármilyen okból nem akarod, ne legyen kötelező megmutatni, sztem. Magyarán nem támogatom. :) |
Sziasztok, ennek azért "bár nem támogatom" volna jó oldala is , pl. figyelmeztethetnéd hogy tekikopás előtt visszaérkezik egy kazal tekije!
|
Quote:
Ja, mert nem elég neked a saját kopásodat számontartani, még a teljes szövijét is akarod:) |
Ez a része jóindulatú segítség, őszintén szólva pl. rá szoktam nézni a szövijeim rúnájára, mert én bőséggel termelem, a hadis meg nem annyira.Ez is egyfajta segítség, és nem olyan megerőltető!:cool:
|
Quote:
Irigyellek, én a saját kopásomba is mindig belekavarodok, nemhogy a szövijét is vállaljam:) |
Quote:
|
Nem támogatom. Ha bekattintható lenne sem hiszem, hogy engedném egy friss szövetségesnek, hogy belelásson az anyagi helyzetembe. Amikor már megvan a bizalom, szívesen elmondom, mennyi az annyi, de addig nem.
|
Quote:
És szeretném hogyha figyelmetlen vagyok ők is tudjnak segíteni:) Én kérjek elnézést, mert ha sok a szabadidőm figyelek a SZÖVETSÉGESem (haverom) orijára?:eek: |
All times are GMT +1. The time now is 12:09. |