Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Hullának teki vagy nem ? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1851)

Valezius 05-28-2007 16:54

Quote:

Originally Posted by Lik-lak (Post 99303)
Hat kicsordult aza (orom)konnycsepp a szemembol ezt olvasva!!
Riszpekt Ati, ha tudnek kapnal egy zodet :)

Azon filoztam egyebkent hogy baromi megteveszto a topikok bekategorizalasa, uj felhasznalo csak annyit lat hogy Megbeszélések, ebbol nemigazan derul ki, hogy ide a fejlesztessel kapcsolatos dolgok kerulnek es nem azt kell megbeszelni hogy hulla meg teki.
Eppen ezert a Fejlesztes mint nagyobb temakor feltuntetesenel kilehetne hangsulyozni, hogy ELSOSORBAN TAPASZTALT JATEKOSOK VELEMENYET VARJUK (es baratai), valamint maga a Megbeszelesek szavat is lelehetne cserelni valamire ami jobban kifejezi hogy ide mi kellene keruljon. Lehet hogy ilyen ecceruen meglehetne oldani a forum regisztracio meg topiknyitas problemajat...

"Fejlesztéssel kapcsolatban" Azért ez a topic csak ott van, lezárva. Aki ebből nem érti azt csak sajnálni tudom.
Másrészt nem a kezdők beirogatásából van sok, hanem a fölösleges topicból.

Ati 05-28-2007 17:03

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 99306)
Másrészt nem a kezdők beirogatásából van sok, hanem a fölösleges topicból.

Bár remekül szétoffoljuk a hullák tekercséről szóló témát, azért erre még muszáj válaszolnom: ezzel nem értek egyet. Születnek értelmes, megfontolandó javaslatok is, és sajnos jellemzően az 5 beírásal sem rendelkezőktől születnek olyanok, amik vagy nem oda valók, vagy már ezerszer volt róluk szó, esetleg már most is létezik a téma, csak lusta az illető olvasni, mielőtt írna. Ez ellen megszületett a megoldás is, hamarosan életbe is lép. :)

Valezius 05-28-2007 17:12

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 99310)
Bár remekül szétoffoljuk a hullák tekercséről szóló témát, azért erre még muszáj válaszolnom: ezzel nem értek egyet. Születnek értelmes, megfontolandó javaslatok is, és sajnos jellemzően az 5 beírásal sem rendelkezőktől születnek olyanok, amik vagy nem oda valók, vagy már ezerszer volt róluk szó, esetleg már most is létezik a téma, csak lusta az illető olvasni, mielőtt írna. Ez ellen megszületett a megoldás is, hamarosan életbe is lép. :)

Van pár topic, ami néhány hozzászólás után le lett zárva (nem elvetve) azok teljesen fölöslegesek, az utóbbi napokban 3ilyen is volt.
Aztán vannak azok, amik mennek a szemétbe, azok között vannak értelmesek is, de a nagy része szintén fölösleges.

Tehát kitartok az állításom mellett: sok a fölöslegesen nyitott megbeszélés.
Szóval örülök a megoldásnak, már alig várom.

És befejeztem az offolást :o

Tsobi 05-29-2007 02:17

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 99293)
És már piros is, pedig legalább a címet helyesen írta. ;)

Ezt hogyan lehet elrontani? :D

Tsobi 05-29-2007 02:23

Jut is eszembe így hirtelen ... a hulláknak igenis nagyon jó,ha van tekijük !!!
Mondom ezt azért,mert a tolis orimnak a vagyonát két nap alatt így dupláztam meg ... általában minden tudományágból tartok benn egy keveset,hogy lássam,az ellennek van-e ... hullánál,mikor épp az emberrablások drasztikus változását figyeltem (elf faji sajátosságainak...) ,akkor nem is tudom milyen ichletet kapva megpróbáltam a tekiket is ..;) Ügyi voltam,pár napig rájártam a srácra és máris 250k tekim volt piacon a korábbi 100 helyett :)
Ha tudós az illető hulla,ha nem,ezúton is kérném,hogy tekiket mindenképp tartson benn,ezzel is segítve az előrehaladásunkat :)

All times are GMT +1. The time now is 20:44.