Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   VIP lejárása (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1849)

Ati 05-28-2007 10:44

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 99207)
szóval egy figyelmeztető értesítést én maximálisan támogatnék amit a szövik is láthatnának.

Ezzel az a fő problémám, hogy a szövinek alapvetően semmi köze ahhoz, hogy mikor jár le a vipem, vagy lejár-e, vagy meghosszabbítottam-e azóta, vagy mikor hosszabbítottam meg stb.

Ez nekem már komoly adatvédelmi aggályokat vet fel, persze lehet, hogy csak túlérzékeny vagyok most ebben a kérdéskörben, mert épp hihetetlen értelmetlennek találom a magyar törvényeket, amik az ilyen esetekre vonatkoznak...

Mindenesetre szomorúan mondom, hogy egy esetlegesen jó ötletnek ma Magyarországon akár konkrét törvényi akadályai is lehetnek.

Ati 05-28-2007 10:47

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 99211)
1-be belemennék, méghozzá 12óránál, ha valamelyik szövit érdekli az meg tudja nézni, ha nem érdekli, akkor hiába van 3.

Nem az a kérdés, hogy érdekli-e a szövidet, hanem az, hogy adhatunk-e a szövidnek olyan, nem általad szabályozott információt, ami akár a valós-életbeli helyzetedre, illetve cselekedeteidre is utalhat.

Jelen pillanatban erre azt mondom, hogy nem, nem adhatunk, mert a magyar törvényekkel véleményem szerint egy ilyen információ konkrét közlése ellenkezik.

tdomo 05-28-2007 10:50

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 99213)
Jelen pillanatban erre azt mondom, hogy nem, nem adhatunk, mert a magyar törvényekkel véleményem szerint egy ilyen információ konkrét közlése ellenkezik.

Még olyan formában sem lehetséges, hogy egy checkbox kipipálásával én ezt láthatóvá teszem nekik?

Zsáni 05-28-2007 11:05

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 99207)
Nem, nem buta ötlet. Sztem az lenne a jó ha a fontos eseményekben lenne egy ilyen jelzés 24körrel a lejárat előtt. Ezt láthatják a szövik is és nem kell kérdezni hogy kinek mennyi, és tudom hogy azért megy el a szövim összes tolija mert a htja épp szabira ment:)

szóval egy figyelmeztető értesítést én maximálisan támogatnék amit a szövik is láthatnának.

nekem ezzel speciel az a problémám, hogy gondokat okozhat. mégpedig azért, mert lehet valami úton-módon szükségem volt egy vipre, de csak egyre, és mikor a szövim látja, hogy éppen lassan vége, rátesz egy másikat, pedig nekem nem kell, és csak plusz költségbe ver, ha olyan a szövi.
mellesleg én gondolom, hogy te is figyelsz annyira az oridra, hogy tudod mikor jár le a vip, és amikor már csak kevés van hátra, teszel rá megint.
szerintem ez felesleg funkció.

Gyula 05-28-2007 11:29

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 99213)
Nem az a kérdés, hogy érdekli-e a szövidet, hanem az, hogy adhatunk-e a szövidnek olyan, nem általad szabályozott információt, ami akár a valós-életbeli helyzetedre, illetve cselekedeteidre is utalhat.

Mint már irtál is, egy jelölő négyzet segitségével nem te adsz információt, hanem maga a játékos, ezt meg talán egyik törvényt se sérti. Ha meg igen, akkor jobb ha csomagolunk sé elköltözünk egy civilizált országba.

bpeet 05-28-2007 11:49

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 99220)
mégpedig azért, mert lehet valami úton-módon szükségem volt egy vipre, de csak egyre, és mikor a szövim látja, hogy éppen lassan vége, rátesz egy másikat

azért ha csak 1 vipre volt véletlenül szükséged, csak szólsz a szöviknek, hogy "nincs vipem, csak most", vagy valami hasonlót... ha már szövid, akkor ennyit tudhat, h csak 1 alkalommal volt viped...

ez annyira volna jó, h legyen egy plusz védelem a vip letelte miatt.

adatvédelmi szempontokhoz nem értek, de gondolom ha én engedélyezem, akkor "hozzájárulok" hogy 'anyagi helyzetem és szabadidőm mennyiségét' a szövikkel megosszam.

mivel azonban Atti azt mondta h nem, lehet kár ezen rágódni. :)

Tsobi 05-28-2007 11:52

Quote:

Originally Posted by bpeet (Post 99226)
azért ha csak 1 vipre volt véletlenül szükséged, csak szólsz a szöviknek, hogy "nincs vipem, csak most", vagy valami hasonlót... ha már szövid, akkor ennyit tudhat, h csak 1 alkalommal volt viped...

adatvédelmi szempontokhoz nem értek, de gondolom ha én engedélyezem, akkor "hozzájárulok" hogy 'anyagi helyzetem és szabadidőm mennyiségét' a szövikkel megosszam.

mivel azonban Atti azt mondta h nem, lehet kár ezen rágódni. :)

Akkor viszont már beírhatja a szövifórumba azt is,hogy hahó,le fog járni a vipem ... nem kell szerintem ez,én nem támogatom :)

Zsáni 05-28-2007 13:02

Quote:

Originally Posted by bpeet (Post 99226)

de ha véletlenül le fog járni, arról is tudsz szólni a szövinek, pláne, ha 70-es vagy, vagy nincs lehetőséged vipelni, és ők szoktak :)
mindegy, szerintem felesleges, és kész. csinálj egy szavazást, és úgyis le leszek szavazva :)

Tsobi 05-28-2007 13:07

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 99245)
de ha véletlenül le fog járni, arról is tudsz szólni a szövinek, pláne, ha 70-es vagy, vagy nincs lehetőséged vipelni, és ők szoktak :)
mindegy, szerintem felesleges, és kész. csinálj egy szavazást, és úgyis le leszek szavazva :)

Azért van,aki melletted van :p

Zsáni 05-28-2007 13:17

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 99246)
Azért van,aki melletted van :p

ez tök jó :)
nem mintha a rossz kűzdene a jó ellen, de azért megnyugtató a tudat ;)

All times are GMT +1. The time now is 07:28.