![]() |
Quote:
Ez nekem már komoly adatvédelmi aggályokat vet fel, persze lehet, hogy csak túlérzékeny vagyok most ebben a kérdéskörben, mert épp hihetetlen értelmetlennek találom a magyar törvényeket, amik az ilyen esetekre vonatkoznak... Mindenesetre szomorúan mondom, hogy egy esetlegesen jó ötletnek ma Magyarországon akár konkrét törvényi akadályai is lehetnek. |
Quote:
Jelen pillanatban erre azt mondom, hogy nem, nem adhatunk, mert a magyar törvényekkel véleményem szerint egy ilyen információ konkrét közlése ellenkezik. |
Quote:
|
Quote:
mellesleg én gondolom, hogy te is figyelsz annyira az oridra, hogy tudod mikor jár le a vip, és amikor már csak kevés van hátra, teszel rá megint. szerintem ez felesleg funkció. |
Quote:
Mint már irtál is, egy jelölő négyzet segitségével nem te adsz információt, hanem maga a játékos, ezt meg talán egyik törvényt se sérti. Ha meg igen, akkor jobb ha csomagolunk sé elköltözünk egy civilizált országba. |
Quote:
ez annyira volna jó, h legyen egy plusz védelem a vip letelte miatt. adatvédelmi szempontokhoz nem értek, de gondolom ha én engedélyezem, akkor "hozzájárulok" hogy 'anyagi helyzetem és szabadidőm mennyiségét' a szövikkel megosszam. mivel azonban Atti azt mondta h nem, lehet kár ezen rágódni. :) |
Quote:
Akkor viszont már beírhatja a szövifórumba azt is,hogy hahó,le fog járni a vipem ... nem kell szerintem ez,én nem támogatom :) |
Quote:
mindegy, szerintem felesleges, és kész. csinálj egy szavazást, és úgyis le leszek szavazva :) |
Quote:
|
Quote:
nem mintha a rossz kűzdene a jó ellen, de azért megnyugtató a tudat ;) |
All times are GMT +1. The time now is 07:28. |