![]() |
Egy tavalyi óriásom 4L-ben így nézett ki:
19% ház 34% barack 12% tanya 10% torony 5% kocsma 8% templom 12% egyéb Tudtam ütögetni, volt mit a tejbe aprítani, stb. Úgy voltam vele h minek jobban élezni, ha úgyis gyenge a környezet. |
Quote:
|
nekem valahogy így nézne ki:200hekin:
36 ház 120 barakk 15 templom 1 kocsma 3 raktér 25 tana de a tanya-raktár arány változtatható, ki mennyit van gépnél |
Quote:
|
akkor 20torony, 100 barakk, és így még több vari is elmegy
Így megfelel?:p de 200 hekin ez elég erős a környékhez képst |
Quote:
olyan sok tekercset elöre megírsz, hogy utána a többezer körön át tartó játék kopását fedezze? Én nem szoktam spórolni a tanyákkal, mert nem kerülök oda 6-8 óránként, hogy vegyek gabonát. Szerintem a játékosok nagyrésze is olyan. Nyílván akik nagyobb fan-ok, és gyakrabban vannak hodító közelben, és akkor sokkal jobb hadis orijuk is van. |
Quote:
4. szinten elég gyenge a környezetéhez képest:D |
Quote:
|
egy ideje hadis óriással játszom volt időm kisérletezni:
ház 18 % barakk 48 % tanya+raktár 10 % torony 10 % kocsma 2 % templom 10 % bank 2 % Ez normál esetben ha gáz van a tanyákat be lehet bontani 3% raktárral el lehet játszogatni, akkor kijön az 55 % barakk. Az 5. szinten meg teljesen felesleges tanyát tartani alapesetben kell 5% raktár és kész. |
Quote:
nagyon sokat számít ám az a 20-30% extra védelem, ráadásul a fullelites orikban az a vicces, hogy ha kimennek támadni, akkor a védelmüket lehúzhatják a klozeton igaz, hogy a földterülethez viszonyítva talán tényleg ők képesek a legnagyobb ütőerőt produkálni, de ha a szövi védelmének több, mint a fele elment támadni, akkor csúnyán be lehet verni a teljes szövit fejenként legalább egyszer no meg ha az embernek van egy kis kp-je oriban, akkor gond nélkül be tud vásárolni full íjra, és máris nagyobb védelmet hoz ki;) igen, épp annyi tekercset szoktam megírni :) ha nincs néhány millió tekercsem, akkor nem érzem magam jól a bőrömben :D:D |
All times are GMT +1. The time now is 09:28. |