![]() |
Quote:
Az a baj, hogy te csak a bank védelmi részére összpontosítasz. A pénzt tovább kell kamatoztatni, hogy pontosan azt vehesd meg amit akarsz. Ha jól emlékszem felfedezés útján a bányákból a második legtöbbet tudja. Úgy látom a kereskedőknek két főága van a termelő kereskedők és a tolvaj kereskedők. Termelők közül én eddig csak törpékkel találkoztam, de ők csak egy erős szövetség keretén belül voltak életképesek. A félelf sok színüsége miat alkalmas a magányosf. életmódra. A gnom tölthet be hasonló szerepet mint a törp, de önekik csak VIP esetén veszik hasznukat. |
bankos orinak csak nagy hekin,a többiektől elzárva van értelme,ott meg faj tök8 :)
lentebb,ahol van aki üssön,semmi értelme egy bankos orinak. |
Quote:
A hullákat sem szabad leszavazni, csak mert sokan nem tudnak vele játszani. Egy másik topikban pont arról olvastam, hogy a hiedelmekkel ellentétben a hulláknál milyen sok a nagy termelő. Az egyik barátom épp arról számolt be, hogy amig nem tartot tolvajt addig folyamatosan meglopták, és tehetelen volt ellenük. Azóta megváltozat minden egyre kevesebb tolvaj fér be. Sereggel pedig nem mernek rárontani. Ui.: Amit leírtam igaz volt, de nem azért nem lopták meg mert volt tolvaja. Hanem azért mert olyan fönt volt, szint és fajváltás elött állt. Ne feledjétek a hulláknál a tolvaj semmire sem jó. |
Quote:
????? :eek::eek::eek: |
Quote:
|
[quote=BigPi;99144]amig nem tartot tolvajt addig folyamatosan meglopták
= most megfelelő menyiségű tolvajjal rendelkezik |
A hullának a toli nem is nyújt védelmet,támadni sem tud és védekezni sem:rolleyes::p
Vagy nem igy van?:confused: |
Quote:
|
ujujuj. Najó, kompromisszumos javaslat: ne szavazzuk le a hullákat, de lehessen tőlük lopni, bármennyi tolijuk van. vélemény? :D
|
[quote=BigPi;99189]
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 23:34. |