Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Miért kell A-n a top30%? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1832)

wand 05-24-2007 15:19

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 98199)
Nem is játszol már Drága :)

jó, de ha jáccanék minek unatkozzak 4 csoporton át? :D

jura 05-24-2007 15:24

Anyiban érzem magamra vonatkoztatva a problémát, hogy úgy látom, minden évben nehezebb az 1/A mert egyre több aki csak dekkol, akár a top-ban, akár alatta és igazából a lentebbi országait forgdítja meg a 2-ben.

A játék indulásakor, nyilván könnyebb volt felkerülni az 1ATopjába is, egyszerűen azért, mert nem volt még sok sok klán hatalmas vagyonnal, amit azóta halmoztak fel., holott amikor ők feljutottak lehet, hogy fele annyira sem kellett erölködniük, mint akik most próbálnak először és klánpénz segítsége nélkül feljutni !

Így valamilyen jellegű problémamegoldást szükségesnek látok.
A múltkoriban olyan ötletem támadt, hogy limitálni kellene a tartózkodás maximális idejét az 1/A-ban. Beláttam , hülyeség ! Miért ne lehetne ott maradni.

Így azzal értenék egyet, hogy a top értéke mindig aszerint változzon, hogy éppen mi az aránya a csoportban azon országoknak, akik kötelező minimum topidőn túl vannak ott (tehát maradni akarnak tovább).

Ha relatíve sok a horgonyzó ország, akkor én a top feltételen engednék, és fordítva.

pl.

van 1000 ország a szinten,
abból ha 500 horgonyzó van, akkor nagyjából a 400. helytől kezdődjön a top
ha 200-an horgonyoznak, akkor a 150. hely jelentse a határt.

Ne az összlétszám, hanem inkább a fordulni nem akarók számához igazodjon a top, úgy hogy legyen átfedés, legyen küzdelem is.

A számok csak úgy jöttek, nem ajánlás, csak a példa kedvéért írtam.

Alba 05-24-2007 15:27

Jura ez ne migaz.

Az A topjába nem love kell hanem ido.Tegyük fel hogy 10 mrd od van 5000 mrd szerintem mar nem szamit.Tudsz seregetcserélni esetleges elengedni is és van pénzed épikezni akkor szerintem mar mind1.CSak az szamit menyni idod van jacan es milyen klanban vagy.
A 30% meg nem is nagy kriterium

jura 05-24-2007 15:31

Quote:

Originally Posted by wand (Post 98187)
szerintem jelenleg top30 ba kerülni még napi 1-2 belépéésel is gyerekjáték.

nekem meg napi 1×szeri belépéssel sikerült, de ez véletlen volt :)

jura 05-24-2007 15:36

Quote:

Originally Posted by Alba (Post 98208)
Jura ez ne migaz.

Az A topjába nem love kell hanem ido.Tegyük fel hogy 10 mrd od van 5000 mrd szerintem mar nem szamit.Tudsz seregetcserélni esetleges elengedni is és van pénzed épikezni akkor szerintem mar mind1.CSak az szamit menyni idod van jacan es milyen klanban vagy.
A 30% meg nem is nagy kriterium

ok.
(bár még sosem láttam egyben 10 Mrd-ot)
időm viszont van, majd csak kivárom :)

kiep 05-24-2007 15:43

Azzal nincs is semmi bajom, hogy valaki meg itt fönt érzi jól magát, de jurának van igaza, nekünk miért kell bemennünk közéjük? Hadd csépeljék egymást ha jó esik.

Gyula 05-24-2007 15:48

Quote:

Originally Posted by kiep (Post 98215)
Azzal nincs is semmi bajom, hogy valaki meg itt fönt érzi jól magát, de jurának van igaza, nekünk miért kell bemennünk közéjük? Hadd csépeljék egymást ha jó esik.

Azért mert a játék akkor teljes ha az 5 szintet végi játszod. Az a top30-át békés fedezgetéssel is lehet teljesiteni, ha ez igy sem megy akkor nem a játék szabályait kell módositani hanem a képességeidet kell felylesztened.
A top30-hoz nem kell függőnek lenned és nem kell napi 24órában gép előtt ülnöd, de ha nem tudsz vagy nem akarsz napi egy órát és összesen két három belépést rászánni, akkor ne akarj eredményeket elérni.

kiep 05-24-2007 15:56

Rászánok én napi több órát is, nem ezzel van a bajom, és nem is ma kezdtem az egészet, van annak már pár éve, csak 1600 heki fölött még 2 napnál többet nem tudtam eltölteni :D Persze panaszom nem lehet, mert abszolút nem szálltak még rám, és ennek örülök, csak nehéz és hiányzik a jó kis régimódi malmozás :D De már úton van a felmentősereg, most kell itt végigmennem, meg majd a következő orimmal megszerezni a két hét topot, utána kihagyhatom, csak ez sajnos nem jutott hamarabb eszembe:o

Arwyl szelleme 05-24-2007 16:22

Quote:

Originally Posted by wand (Post 98203)
jó, de ha jáccanék minek unatkozzak 4 csoporton át? :D

Neked nem is kell, előveszed valamelyki SZK-s orid, és kész. ;)

Dragi 05-24-2007 16:25

Miért kell minden csoportba a Top30%
Miért kell minden csoportba egyre több és több heki ?
Miért kell hülyeségeket kérdezni ?
Miért miért miért miért ?????????
asszem ennyi:p

All times are GMT +1. The time now is 19:18.