Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   PIAC fejlesztés (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1831)

-Fegya- 05-24-2007 19:56

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 97931)
Azt gondolom, hogy egy ilyen statisztika hatalmas hátrány lenne azoknak az embereknek, akik eddig is pontosan ismerték a piac alakulását, mert saját maguk feltérképezték azt, és ennek segítségével tudtak a piacon sokkal nagyobb nyereségeket elérni, mint mások. Ha kíváncsi vagy a piac alakulására, akkor saját magad térképezd azt fel. Ezt az előnyt ne vegyük el azoktól, akik erre nem kevés időt fordítanak.

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 98029)
De ha ennyire katogorikus a nem, akkor miért nincs a kukában?
:o

Úgy emlékszem, régebben pont így gondolkodott Ati a szabályok pontos paramétereinek nyílvánosságra hozataláról, mégis jelentős részüket nyilvánosságra hozta. Ha nagyon sokan kérítek (amit nem hiszek), akkor lehet, hogy itt is enged. :)

Valezius 05-25-2007 06:31

Quote:

Originally Posted by BigPi (Post 98304)
Abban remélem egyetértünk, hogy a piaci raktározás helytelen, és valahogy vissza kell szorítani ezt a jelenséget.

Hát én ebben nem értek egyet, miért lenne helytelen?
Kirakom drágán ha megveszik jó, ha nem veszik meg az is jó.

Más lenne a kérdés, ha tudnám, hogy biztos, hogy nem veszi meg senki, mert akkor kvázi el tüntetnék bizonyos dolgokat a csoportból egy időre.

BigPi 05-25-2007 06:55

"Hát én ebben nem értek egyet, miért lenne helytelen?"

Mindenkinek ajánlom, hogy olvasa végig Ati írásait a forumon, így mindenki gyorsan rájöhet a megoldásra.

Valezius 05-25-2007 08:15

Quote:

Originally Posted by BigPi (Post 98510)
"Hát én ebben nem értek egyet, miért lenne helytelen?"

Mindenkinek ajánlom, hogy olvasa végig Ati írásait a forumon, így mindenki gyorsan rájöhet a megoldásra.

Nem értem, mire gondolsz.
Ha van megoldás, akkor van probléma is, de mi az? :)

tdomo 05-25-2007 08:20

BigPi, Te hol tárolod a tartalékaidat?

Xeper 05-25-2007 08:35

Quote:

Originally Posted by BigPi (Post 98304)
Ati a két válaszod közül az elsöt teljes mértékben el tudom fogadni és azt köszönöm is, de a második megdöbentett.
Azok az emberek akik olyan jól ismerik a piacot úgy is előnyben maradnának, mert ismerik az apró trükköket, ezért is lehetséges az, hogy ezeknek az embereknek jelentös része raktározásra is használja piacot.

Ha mindenhez segítséget nyújtana a játék, akkor idővel elfogynak az apró trükkök, és egy teljesen kezdőnek is ugyanakkora rálátása lehet mindenre mint egy 8 éve játszó profinak. Amit te is meg tudsz figyelni, abban ne súgjon a játék, így is túl sok dolog lett kihirdetve már.

All times are GMT +1. The time now is 00:00.