![]() |
Megértem a problémát.
Elég rossz, ha mészárolnak valakit, és továbbra is felül marad, tehát újra tudnak jönni. Aki alul van, annak vagy kevesebb a területe, vagy sok az ürese. Mindegy. Lényegében fajlagosan kevesebb barakja lenne, tehát elvileg kisebb erővel tudna támadni, de ugye vannak a plussz támadó bónuszok pl. az hogy alulról megy. Elvileg ezzel van kiegyenlítve a kevesebb barakk=kevesebb katona hátránya. Nem törvényszerű, hogy győz, ha mégis, akkor valamiben jobb (arányosan több barakk, nagyobb morál, faji bónuszok) Ha több a barakja, akkor valamiből kevesebb van neki, nem ? Tolival, varival esetleg lehetne neki ártani ? És amikor egy ilyen támadócsapat jön és hazakísérik a felsők, akkor sem tudnak beütni? Másik dolog: Pl. egy ori megüt valakit alulról és fölé kerül. Az alsó meg szeretné torolni mészárlással. Célszerű lenn ebben korlátozni ? Ezek csak kérdések... Ez stratégiai játék, mint már előttem is mondták, ellenszer mindenre van, meg kell találni ! |
Quote:
Nem, szerintem nem érted meg a problémát, legalábbis amiket írtál erre vallanak:) A magam részéről támogatom, hogy mészárlás esetében közelítsük a zsákmány%-okat egymáshoz. Főleg alsóbb szinteken, ahol lényegesen több a mészár mint pl A-ban 10 heki különbség két ország között gyakorlatilag eldöntheti a háború kimenetelét. Akár azt is elfogadnám, hogy egyforma legyen a mészárlás akár fel, akár lefele megy az ütés, csak lentről járjon a 10% támadóbónusz, ami már önmagában is elég komoly segítség... |
jura, nem érted a dolgot
ha a felső belemegy a bontási versenybe, minden lényeges épületből kevesebbje lesz, mint az alsónak, ha nem bont, akkor viszont alig van több serege, és a 6%-os vesztességeit nem bírja egy hosszú háborúban kitermelni |
Quote:
hadüzi erre nem megoldás? (csak tipp) |
Quote:
Nem. A hadüzi a plusz veszteség miatt még nagyobb előnybe hozza az alul elhelyezkedő orit/szövit. |
Quote:
.. de ha hadüzivel nem számítana, hogy alulról ütsz vagy felülről, mert a veszteség aránya ugyanaz lenne akkor megoldást kínálna. |
Quote:
Így igen, szerintem ez is jó lenne. Csak NorB mészárlós topicot nyitott, nem hadüziset:) |
Quote:
|
Én azt sem értem miért kipakolni kell, ha látom, hogy befér aki alulról támad?
Ha látom hogy befér egyértelmű, hogy szembemegyek vele, és nem kipakolok...max a varikat meg a tolikat, amit kv. után rögtön vissza is veszek. Egység így sem marad az orimba, így hiába jön mészizni, sokat nem tud. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 07:49. |