![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Lőjjetek le! Könyörgöm! |
Quote:
na ezért támogatom a megbeszélések szigoritását!!! Ez nem egy olyan rész ahova komolytalanságokat kell nyitni/irni... amúgy én még mindig tartom magam ahoz, hogy fölösleges lenne, így szoktuk meg ahogy van |
Quote:
Komolyra fordítva a szót, nem laza. Tetszik az egyszerűsége, és sok fullos játéknál is jobban élvezem a hódítót. Elfogadom, hogy bizonyos dolgok nem férnek bele a koncepcióba. Nagyon jól kiforott játéknak gondolom. 8 év az 8 év.:) |
Érzem, itt valaki (nem tudom még ki) ki fog majd fakadni...
Nem pont ez az egy topik miatt, de akkor meg majd csak vörösödik a fejed. :D:D |
Ok!
Nincs több off. Bocs, de én egy olyan ember vagyok akit könnyű letérríteni az ösvényről.:) Időnként önmagamat is letérítem. Javaslom folytassuk a hittanórát ahol abbahagytuk. Szóval maradjunk a témánál, a kenyérüzemek meg zárjanak be és nagymama se főzzőn több lekvárt. Leírom mégegyszer a kérdésem: Szeretnéd-e visszakapni a fegyverigényt a különböző egységek lefokozásakor, vagy hogy a rendszer azt bármilyen formában számon tartsa? 1. igen 2. nem |
NEM: Ez kb olyan lenne, mint a lebontott épületek után maradó törmeléket újra építéshez használni...
És, ha valaki csak azért fokoz le, hogy 2körről beüthessen, az a minimum, hogy ha nem is a katikat, de a fegyvereket újra megveszi. Ráadásul így a kovács, mint olyan szinte teljesen feleslegessé válna, illetve iszonyat mértékban csökkene a számuk... Egyébként ha egy témát komolyan gondolsz - bár szerintem ezis a "világmegváltó" ötletek egyike - akkor legalább a szavazásba ne írjál marhaságot.:o Bocs az offért. |
Quote:
u.i.: Aposom úgy húzta fel a házát ahogy Te írtad az első sorodban. Tehát a dolognak van realitás alapja. :) |
Jó ugy ahogy van....:)
|
All times are GMT +1. The time now is 02:55. |