Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Viccek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=32)
-   -   Lefokozás újítás. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1823)

Ditke 05-22-2007 12:06

Quote:

Originally Posted by Brown (Post 97381)

Íme egy új, lehurrogni vagy támogatni való téma a lefokozással kapcsolatban.:D

Sem lehurrogni, sem támogatni nem szeretném, ezért választottam a lekvároskenyeret! :) Szerintem is jó, ahogy van, nem kell túlbonyolítani a játékot. Neked túl laza?

Brown 05-22-2007 12:12

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 97401)
Ilyenekre olyan szívesen reagálnék, de azt mondd már el hogy ez mennyiben tarozik a fejlesztéshez??? Persze én is offolok ha olyan a helyzet, de az eleve offos topiknak nem itt van a helye:cool:

Fejlesztés? Javaslom növeljük a törperaktárak méretét, hogy több lekvároskenyér férjen el benne.:D Én most tök komoly akarok lenni, de ezt a lekvároskenyeret lehet, hogy nem kellet volna beleírnom a szaviba. Ti meg jól ráharaptatok. :) A lekvároskenyérre. Szó szerint. Megyek is eszek egy lekvároskenyeret, úgy megkívántam. :D

BimmBimm 05-22-2007 12:15

Quote:

Originally Posted by Brown (Post 97406)
Fejlesztés? Javaslom növeljük a törperaktárak méretét, hogy több lekvároskenyér férjen el benne.:D Én most tök komoly akarok lenni, de ezt a lekvároskenyeret lehet, hogy nem kellet volna beleírnom a szaviba. Ti meg jól ráharaptatok. :) A lekvároskenyérre. Szó szerint. Megyek is eszek egy lekvároskenyeret, úgy megkívántam. :D

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Lőjjetek le! Könyörgöm!

Kutyuleee 05-22-2007 12:15

Quote:

Originally Posted by Brown (Post 97406)

Saját megbeszélések topicot offolni folyamatosan??? (sztem ezt Ati is "honorálni" fogja)
na ezért támogatom a megbeszélések szigoritását!!! Ez nem egy olyan rész ahova komolytalanságokat kell nyitni/irni...

amúgy én még mindig tartom magam ahoz, hogy fölösleges lenne, így szoktuk meg ahogy van

Brown 05-22-2007 12:18

Quote:

Originally Posted by Ditke (Post 97402)
Sem lehurrogni, sem támogatni nem szeretném, ezért választottam a lekvároskenyeret! :) Szerintem is jó, ahogy van, nem kell túlbonyolítani a játékot. Neked túl laza?

Laza bizony. Mert hogy tudnék ennyi lekvároskenyeret enni ha nem lazítanám meg előtte a nadrágszíjat?:D

Komolyra fordítva a szót, nem laza. Tetszik az egyszerűsége, és sok fullos játéknál is jobban élvezem a hódítót. Elfogadom, hogy bizonyos dolgok nem férnek bele a koncepcióba. Nagyon jól kiforott játéknak gondolom. 8 év az 8 év.:)

Kubbi 05-22-2007 12:24

Érzem, itt valaki (nem tudom még ki) ki fog majd fakadni...
Nem pont ez az egy topik miatt, de
akkor meg majd csak vörösödik a fejed. :D:D

Brown 05-22-2007 12:46

Ok!
Nincs több off. Bocs, de én egy olyan ember vagyok akit könnyű letérríteni az ösvényről.:) Időnként önmagamat is letérítem. Javaslom folytassuk a hittanórát ahol abbahagytuk. Szóval maradjunk a témánál, a kenyérüzemek meg zárjanak be és nagymama se főzzőn több lekvárt.

Leírom mégegyszer a kérdésem:

Szeretnéd-e visszakapni a fegyverigényt a különböző egységek lefokozásakor, vagy hogy a rendszer azt bármilyen formában számon tartsa?

1. igen
2. nem

Cassandra 05-22-2007 12:57

NEM: Ez kb olyan lenne, mint a lebontott épületek után maradó törmeléket újra építéshez használni...
És, ha valaki csak azért fokoz le, hogy 2körről beüthessen, az a minimum, hogy ha nem is a katikat, de a fegyvereket újra megveszi. Ráadásul így a kovács, mint olyan szinte teljesen feleslegessé válna, illetve iszonyat mértékban csökkene a számuk...

Egyébként ha egy témát komolyan gondolsz - bár szerintem ezis a "világmegváltó" ötletek egyike - akkor legalább a szavazásba ne írjál marhaságot.:o

Bocs az offért.

Brown 05-22-2007 13:07

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 97430)
NEM: Ez kb olyan lenne, mint a lebontott épületek után maradó törmeléket újra építéshez használni...
És, ha valaki csak azért fokoz le, hogy 2körről beüthessen, az a minimum, hogy ha nem is a katikat, de a fegyvereket újra megveszi. Ráadásul így a kovács, mint olyan szinte teljesen feleslegessé válna, illetve iszonyat mértékban csökkene a számuk...

Egyébként ha egy témát komolyan gondolsz - bár szerintem ezis a "világmegváltó" ötletek egyike - akkor legalább a szavazásba ne írjál marhaságot.:o

Bocs az offért.

Azért azt ugy érzed, hogy az utolsó 3 sorod az felesleges volt...

u.i.: Aposom úgy húzta fel a házát ahogy Te írtad az első sorodban. Tehát a dolognak van realitás alapja. :)

Fusio 05-22-2007 13:12

Jó ugy ahogy van....:)

All times are GMT +1. The time now is 02:55.