![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Senki!
Neked bőven elég, ha lejársz edzeni, és nekiindulsz egy 3 napos kezdő edzéstervnek... Minden izomcsoportra max 2-2 alapgyakorlat... |
na végre valami amihez konyitok 1 keveset.
higgyétek el bárki nyomhat nagyot, ha megfelelő a felkészülése.én 83 kilosan nyomtam 165 kilot. tisztán. volt hogy koxoltam, de soha nem volt pénzem végig csinálni 1 rendes kurát. az legalább 12 hét. heti 2x szurni, szervezettől függően napi 10-15 szemes, táplálék kiegészitő, hadd ne soroljam. ha minőségi cuccot eszel, + májvédő, vesevédő, egyéb nyalánkságokkal havi fél millába benne vagy. külömben semmi értelme az egésznek. az izom nem akkor nő amikor edzel, olyankor csak az izomrostok szakadnak,hanem amikor alszol, pihen az izom. |
na végre valami amihez konyitok 1 keveset.
higgyétek el bárki nyomhat nagyot, ha megfelelő a felkészülése.én 83 kilosan nyomtam 165 kilot. tisztán. volt hogy koxoltam, de soha nem volt pénzem végig csinálni 1 rendes kurát. az legalább 12 hét. heti 2x szurni, szervezettől függően napi 10-15 szemes, táplálék kiegészitő, hadd ne soroljam. ha minőségi cuccot eszel, + májvédő, vesevédő, egyéb nyalánkságokkal havi fél millába benne vagy. külömben semmi értelme az egésznek. az izom nem akkor nő amikor edzel, olyankor csak az izomrostok szakadnak,hanem amikor alszol, pihen az izom. |
Quote:
pl csirkemellben is van :D |
a creatin is tartalmaz steroidot, (ráis van irva) de nagyon kis mennyiséget.
ugyanigy a fogyaszto tabletták amfetamint. stbstb. nekem hidd el. speciel nem szedtem semmit mert fogyasztottam. |
Hátjah bár nem hiszek az izom erőben:D Bruce Lee is milyne pici volt:D
Gergő ha leszel msnen amúgy is beszélnünk kell. Majd erre is van pár tippem Bár részletesben is Apa meg G.O.D is bzitos jobbat tud!!! |
Senki !
Ő tényleg tiszta... Se kreatin se semmi... Ilyen az alkata Másrészt én nem szeretem a kreatint, mert telenyom vizzel... Még az elején szedtem az akkori legjobb minőséget, 12k-volt 4 éve (createc gold) fehérjével, aminóval Feljött 4 kiló utánna lement 3 :-( Apa: Ha má cuccozol azt végig kéne csinálni :-))) Ha igazán hizni akarsz akkor deca-enantat-(ganabol) vagy winstrol, közben hcg 2és fél hónap... A szemest nem ajánlom senkinek... Rakás kaka és az vágja legkönnyebben tönkre a belső szerveket... Bár annyi új és ,,jó,, dolog van amitől minőségi izmokat lehet összeszedni :-) Azért nem ajánlom senkinek mert iszonyat nyűg a vége felé :-( akkor már tényleg minden bajod van tőle :-) |
Quote:
az ilyenek amúgy is csak a külsödön segitenek. és azon meg minek:D a csajok amúgy is engem szeretnek:D |
All times are GMT +1. The time now is 10:20. |