![]() |
Quote:
Quote:
Abban igaz hogy a windows 622szer megkérdez mindent de már bocs mi most nem winsows-t akarunk fejleszteni. Akkor már csak az érdekelne, hogy egy mnt felbontás miért nem érdemel jelölőnégyzetet, ha a lefokozás, a bontás és a szöviből kilépés érdemel. Nem volna nagy valami odarakni, mert szerintem pont annyi értelme lenne mint most az épületeknél. Gondolom senki sem poénból írja be oda a számokat, hanem azért mert bontani akar. Ez egy picike biztosnág funkció, sztem csak annyira van értelme mint a többinek. Megvagyok nélküle, de nem is zavarna ha lenne. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
De szierntem ez egy teljesen más dolog.... Az igaz, hogy ha minden egyes kattintás után megjelenne egy kis ablak hogy "Biztos? I/N" akor az igencsak növelné a magas vérnyomásos emberek számát.... De az senki se bont minden nap mnt-ket, és ha hetente egyszer (és szerintem még sokat is mondtam) kell +1-et kattintani, az nem olyan nagy fáradtság. |
Quote:
Ha hetente egyszer bontasz mnt-t, akkor egyáltalán minek kötötted? Másrészt szerintem elég nagy gombok vannak az mnt-nél, és ha már ritkán használod, odafigyelsz. Hibázni általában olyankor szokott az ember, mikor gyorsan, rutinból csinálja a műveleteket. Nem látok reális veszélyt arra, hogy véletlen felbontok egy mnt-t... |
Quote:
amikor begőzől egy szövi, nem mindíg segít a diplomácia... mondjuk én is jártam már ugyanígy felbontással, ami véletlen sikerült, de nem lett probléma belőle, de azé kicsit kellemetlen volt : " mié bontottad ennyit ér a szavad " stb ... :D ettől függetlenül nem hal bele senki, ha nem kerül be, ez a módosítás. |
Quote:
|
a torlesen kivul semmihez nem kene megerosites. ne kattintgasson osszevissza a pacak. bontottam mar olyat amit nem akartam, epiettem piacot, kuldtem felre sereget, buktam full tolisnal 1 tolival, adtem el tizedaron tekit, katonat stb... ritkan elofordul es idegesito. ennel mar csak az idegesitob ha mindenhez megerositest ker.
tamadas. bizt ezt az orit akarod ? igen foldszerzes biztos ? sok penze van am! perszepersze 1millio lo biztos ? ures az orszaga! biztos. de ha aladszed es vesz be ijat akkor pattansz. nem baj? nem figy: nincs eleg gabonad sztem vegyel. oke. biztos belepsz juszufhoz? persze de ez az uccso piacod. akkor is? igenigen veszek gabcsit. ennyi nem fer el a raktaradban, korvaltas utan elvesz. biztos ? igen, gyerunk mar meg van 19perced, hasznald ki. pfad lapos puttana ... ne lepjunk ra erre az utra, szerintem :D |
inkabb egyszerusiteni kene. pl 1 oldalas haboru, varazslat.
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 03:07. |