Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Mi az a "játék nem rendeltetésszerű használata" ? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1792)

TDK 05-11-2007 01:24

Nahh, ezért a válaszért köszönet Ati, ami azt illeti engem is szörnyen idegesit, mikor valaki azzal szorakozik, hogy hosszu-hosszu perceken keresztül mást se csinál, csak egyesével veszi az árumat a piacról. Iszonyuan zavaró, mikor teljesen teleszemetelik az ember eseménylistáját, vagy pl, ha szabadság alatt be van állitva az emilértesitö, akkor valami féleszü tultölti a postaládám.
Most már legalább tudom, hogy az ilyenek megkapják érte megérdemelt büntetésüket.

Mindenesetre talán jó lenne ezt bevenni a súgó piaci részébe, hogy megelözö jelleggel elvegye az emberek kedvét attól, hogy ilyesmivel szórakozzanak.
Ha jól tudom a fórumetikettnél is le van irva, hogy tilos a floodolás, márpedig ez is valami hasonló.
(Egyébként felirom a megfelelö topicba is javaslatként)

dreaman68 05-11-2007 12:46

Quote:

Originally Posted by Reni (Post 95219)
nem 65535?

kötözködünk kötözködünk?:D

Steve 05-11-2007 13:25

azért rengeteg egydarabos tételt kirakni lehet taktikai húzás is...

Fefe013 05-11-2007 13:33

Quote:

Originally Posted by TDK (Post 95224)
hosszu-hosszu perceken keresztül mást se csinál, csak egyesével veszi az árumat a piacról. Iszonyuan zavaró, mikor teljesen teleszemetelik az ember eseménylistáját

én is szoktam egyesével venni, de csak ha kíváncsi vagyok, h az enyémet veszem e, de azt se olyan sokszor:)

Cassandra 05-11-2007 15:38

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 95351)
azért rengeteg egydarabos tételt kirakni lehet taktikai húzás is...

Jahm, mint a tegnap este valakiáltal egyesével, egy aranyért kirakott többszáz rúna.;)

Ha valaki elmondja nekem mi ebben a taktikai húzás az kap tőlem egy ződet.:)

Fusio 05-11-2007 15:43

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 95450)
Jahm, mint a tegnap este valakiáltal egyesével, egy aranyért kirakott többszáz rúna.;)

Ha valaki elmondja nekem mi ebben a taktikai húzás az kap tőlem egy ződet.:)

Sztem ha valakinek ép akkor megy haza az áru piacról akkor elégé be lehet szivatni ezzel a népet...(meg észrevehető h mikor mennyi mennyiség van kint,ut meg nem nehéz kiszámolni h mikor megy haza az áruja...)gyakran láttok normál csopiba ilyet...De amugy télleg idegesitő...:cool:

Cassandra 05-11-2007 15:50

Quote:

Originally Posted by Fusio (Post 95452)
Sztem ha valakinek ép akkor megy haza az áru piacról akkor elégé be lehet szivatni ezzel a népet...(meg észrevehető h mikor mennyi mennyiség van kint,ut meg nem nehéz kiszámolni h mikor megy haza az áruja...)gyakran láttok normál csopiba ilyet...De amugy télleg idegesitő...:cool:

Őőő... én ezt nemigazán értem, ha valakinek nem eladási áron van kint a holmija a piacon, akkor hogy a fenébe lehetne így megszivatni?:confused:
Ha meg el akarja adni, akkor ettől függetlenül ki tudja olyan áron tenni, amennyiért elviszik.

Engem igazából nem zavart most, úgyis unatkoztam, és jól eljátszottam azzal, hogy egyesével megvettem őket amíg tartott a piacom, de normál esetben idegesített volna.:D

Seldon 05-11-2007 15:54

Taktiaki húzásnak csak annyit tudok elképzelni, hogy támadásnál előkészíted a terepet, ha netán utolsó percekben akarna íjat venni, ne legyen lehetősége. De ez csak tipp és igen gonosz dolognak tartom :)

Seldon 05-11-2007 15:56

Magyarán mesterségesen "üres" piacot generálni azzal, hogy cska 1esével tud venni, pedig még lenne is piacon elégséges mennyiség...

Ati 05-11-2007 15:56

Quote:

Originally Posted by Seldon (Post 95459)
Taktiaki húzásnak csak annyit tudok elképzelni, hogy támadásnál előkészíted a terepet, ha netán utolsó percekben akarna íjat venni, ne legyen lehetősége. De ez csak tipp és igen gonosz dolognak tartom :)

De ezért mondjuk rúnát így kirakni elég értelmetlen. :) Viszonylag ritka, hogy a körváltás előtti utolsó pillanatban rengeteg rúnára van szükséged, amit addig nem mertél az országban tartani. :)

All times are GMT +1. The time now is 03:43.