![]() |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
a 10-est megköszönnénk
leterítenénk a szönyeget s meghajólnánk mekka felé ahányszor illik elf szakszerv (persze kiegészítéssel) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ati kifejtenéd a kiszámíthatatlanságát a nyolcasnak?
Nem látom át ...:o |
Quote:
Tegyük fel, hogy az egész szövire kihatással van. Ha nem tudod kik a szövitagok, akkor fogalmad sincs, hogy ki az, akire vonatkozik ez az "átmeneti változás", és ki az, akire nem. Ha kiderül, akkor máris jogtalan előnyt kapsz, tudod, hogy X szövetséges, pedig nem csináltál szövifelmérést. Ha csak arra az egy országra vonatkozik, aki konkrétan megtámadott, akkor a szöviháború, mint olyan veszi értelmét. Nem tudod megcsinálni, hogy először e leggyengébb tagot eltünteted a színről, mert rá nem vonatkozik az átmeneti könnyítés. |
Az igazsághoz:
Vittem már elfet végig 5 szinten keresztül Régóta nem teszem, mert gyengének találom, csak az A-ban használható számomra Soha nem voltam lopi, mert ez sztem nem illik az elf lekéhez, arra ott a ..................................... félelf (az elfajzott) :) Az elf tornyos védelme miatt megköveteli, hogy éberségével a lepattanokkal gyarapodjon, ezek soxor a hullák, ezért az emberlopi nagy áldásos tud lenni, ha pillanatnyi harcihévből támad, s nem előre megfontolt szándokkal.... A sok térkapu a felméréshez elengedhetetlen, még ha csak soxor csak infoszerzésről szól is Tapasztalataim szerint az elf leggyengébb pontja a teki+a vari gyilok, ez ellen a felfedés használata létszükséglet A tekivel nem az a gond, hogy veszteség, hanem, hogy a beállított népességű (civil+kati) oridat erősen megrengeti (ajánlott a dupla lakiteki tartása minden elf számára) A tolimérgzés is erősen hasznos lehetne, de csak az elfajzott félelfek vonatkozásában (illetve az emberek is játszanak, ha olyan birkák, hogy nincs rajtuk a tükör) elf szakszerv |
Quote:
Mármint, szerintem senki nem fog szövifelmérés helyett vaktában ártózgatni, hogy megtudja kik az ellen szövisei. |
Quote:
Tudom, plusz taktikai elem, de nem hiszem, hogy erre szüksége lenne az elfnek. |
All times are GMT +1. The time now is 07:48. |