![]() |
támogatom és esetleg a névszerinti keresés mellé egy dátumszerintit is be lehetne rakni :) hogy aki nem tudja mi volt az országa neve de nagyjából a dátumot tudja az is megtudja találni amit keres :)
|
Quote:
aki az országa nevéből részletekre sem emlékszik, szerintem a dátumra sem fog.....én nem látom ennek értelmét. Sima kereső bőven elég lenne, viszont az jó ötlet.. |
Quote:
Egyébként szerintem is jó ötlet a név-,illetve dátumszerinti keresés ... még régebben áttették pár orimat,jó lenne megint hallani róluk .. Meg van pár ismi is,akikről nem tudom,hogy törölték magukat,vagy őket ... :) |
Quote:
|
tényleg? :)
|
Egyetértek az előttem szólokkal:D;)
|
Quote:
|
Quote:
Igen:) Én ritkán használom, de akkor elég uncsi így:( |
Támogatom az eredeti ötletet, bár a dátumos részt kiegészíteném egy olyan lehetőséggel hogy melyik időtől-meddig keresed az orit. Persze az első 3 karakter számítana.
Pl: 2001. május 8.-2001 május 15. A következő országokat találtam 2001. május 8.-2001 május 15. között(ezt a rendszer írná ki):D eufónia eufonikus eufória eufenizmus Így megtalálnám az első 8 orimat amiket tömeggyártásba csináltam :D |
Sztem is jó ötlet:)
Eddig mondjuk csak egyszer kerestem vkit, de akkor hasznos lett volna. A dátumos keresés sztem azért lenne jó, mert ha valaki szabira ment, majd visszajött, emlékezhet az elmenetel időpontjára és vissza tudná keresni, hogy addig ki került fel a listára. |
All times are GMT +1. The time now is 22:34. |