Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Fórum regisztráció nehezítése (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1777)

BimmBimm 05-06-2007 18:23

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 92984)
Ha megbukom van pótvizsga ?:D:D:D

Nem Off ként is jogos a kérdés.

Eke 05-06-2007 18:23

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 92984)
Ha megbukom van pótvizsga ?:D:D:D

Hüü tényleg lesz ???

Cassandra 05-06-2007 18:24

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 92981)
szerintem ehhez erőteljesen bele kellene nyúlni a fórum rendszerébe és átírni nem egy két dolgot. Nem tudom hogy Ati hajlandó lenne e rá. Az ötletet támogatom de a megvalósítás terén szerintem kihívásokba ütközik

Ehhez nem értek. Erről majd nyilatkozik Ati, ha nem a kukába dobja.:)

solven 05-06-2007 18:24

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 92986)

Szerintem ezt úgy kéne, hogy véletlenszerűen kidob teszem azt 50 kérdést a rendszer, és ha nem sikerül, akkor egész egyszerűen lehet újra próbálkozni.

Meg elég kicsi az esélye, hogy 50 kérdést tippeléssel jól megválaszoljon valaki, akinek fogalma sincs az egészről:rolleyes:

BimmBimm 05-06-2007 18:25

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 92988)
Ehhez nem értek. Erről majd nyilatkozik Ati, ha nem a kukába dobja.:)

Jó, csak gondoltam szólok hogy nem olyan egyszerű dolog ez egy fórumrendszeren ha nincs ilyen funkciója. Ill az is lehet hogy a license nem engedi meg hogy belemókoljanak. Nem tudom. Majd Ati:)

Cassandra 05-06-2007 18:26

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 92986)

Ha most regisztrál, akkor megpróbálja újra, ha már regisztrált tag, addig elveszti az írásjogát, amíg nem sikerül...

Mellesleg nehogymár egy 4választásos kérdésre valaki ne tudja megtalálni a választ a súgóban... Azt valahogy nehezen hiszem el.:)

BimmBimm 05-06-2007 18:28

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 92992)
Ha most regisztrál, akkor megpróbálja újra, ha már regisztrált tag, addig elveszti az írásjogát, amíg nem sikerül...

Mellesleg nehogymár egy 4választásos kérdésre valaki ne tudja megtalálni a választ a súgóban... Azt valahogy nehezen hiszem el.:)

Erre szokás azt mondani ogy bolondbiztosra kell csinálni. Mert ha idejön egy sügér aki kérdezni akar valamit de csak 3 napja regelt és azt sem tudja mi merre hány méter, akkor azt sem fogja tudni hogy a tudós személyiségnek mik a bónuszai pl. Szerintem sokan símán megbuknának rajta:)

Cassandra 05-06-2007 18:29

Quote:

Originally Posted by solven (Post 92990)
Szerintem ezt úgy kéne, hogy véletlenszerűen kidob teszem azt 50 kérdést a rendszer, és ha nem sikerül, akkor egész egyszerűen lehet újra próbálkozni.

Meg elég kicsi az esélye, hogy 50 kérdést tippeléssel jól megválaszoljon valaki, akinek fogalma sincs az egészről:rolleyes:

Vagy ez sem hülyeség.

BimmBimm 05-06-2007 18:32

Quote:

Originally Posted by solven (Post 92990)

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 92994)
Vagy ez sem hülyeség.

Jaa akkor 20 percig nyomkodja újra és újra. Sztem 50 kérdés az rengeteg. Nagyon sok.
Szerintem úgy volna jó hogy kap egy x számú kérdést 60%-70% fölött kap mindenhova írásjogot, egyébként csak a segítség kezdőknekbe. Vagy nem tom

Valezius 05-06-2007 18:33

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 92995)
Jaa akkor 20 percig nyomkodja újra és újra. Sztem 50 kérdés az rengeteg. Nagyon sok.
Szerintem úgy volna jó hogy kap egy x számú kérdést 60%-70% fölött kap mindenhova írásjogot, egyébként csak a segítség kezdőknekbe. Vagy nem tom

Ja, elég 30is, csak ahhoz is kell vagy 300kérdésnek lennie a rendszerben.

All times are GMT +1. The time now is 18:39.