Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Szabadidő, Sport (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Extrém+Küzdő. Amikhez hozzá tudok énsiszólni:D (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=177)

Half 05-12-2006 19:42

Quote:

Originally Posted by Gabriella
Eddig ugyan egyik küzdősportot sem próbáltam ki, de ha minden jól megy, hamarosan KungFu-ra fogok járni:rolleyes:

Milyen Kung Fu?:Dmilyen célból?:D

Gabriella 05-12-2006 19:46

Önvédelemből kéne valami jókis ütős-rugós-odavágós módszer:rolleyes:

Half 05-13-2006 11:42

Hát kung Fu ott kezdődik, hogy éeltmód vagy legalábbis sok idő megtanulni. Tehát az nem biztos, hogy ütös Rugós önvédelmi sport

Gabriella 05-18-2006 18:50

Quote:

Originally Posted by Half
Hát kung Fu ott kezdődik, hogy éeltmód vagy legalábbis sok idő megtanulni. Tehát az nem biztos, hogy ütös Rugós önvédelmi sport

Hmmm..Nem ajánlanál akkor valami mást helyette?

Half 05-24-2006 10:45

Nemtom mennyire vagy kemény. Egy-két év kempó heti 3edzés és akkor már az emberek nagy részét lerendezed:D
De ez elmondható msá sportokra is.
De egy lány ne verekedjen:D

inkább csinálj valamit hosszú távon:D

Xeper 05-24-2006 14:21

De jó ha meg tudja kicsit védeni magát :)
Nőknek talán jó az a sport, amit valami kick box+aerobic kombóval csináltak nemrég.... aerobic hozzáállás, szépen formál, és valami rúgásokat is tanítanak... sokkal magabiztosabbak lesznek tőle, és maradnak nőiesek (ami néhány küzdősportot művelő nőről nem feltétlenül mondható el :) )Valós küzdés nincsen benne ha jól tudom, dehát egy nő ne is nagyon szokja a bunyót, elég ha határozott a fellépése :)

Ha jól tudom akkor tae bo a neve :)

Half 05-26-2006 12:03

Quote:

Originally Posted by Xeper
De jó ha meg tudja kicsit védeni magát :)
Nőknek talán jó az a sport, amit valami kick box+aerobic kombóval csináltak nemrég.... aerobic hozzáállás, szépen formál, és valami rúgásokat is tanítanak... sokkal magabiztosabbak lesznek tőle, és maradnak nőiesek (ami néhány küzdősportot művelő nőről nem feltétlenül mondható el :) )Valós küzdés nincsen benne ha jól tudom, dehát egy nő ne is nagyon szokja a bunyót, elég ha határozott a fellépése :)

Ha jól tudom akkor tae bo a neve :)

azért ilyne gagyi izéket ne ajánlj:D

Xeper 05-26-2006 13:09

nem neked ajánlottam -hacsak nem nőies testalkatra vágysz ;) :p

m1n0w 07-14-2006 11:20

a tae bo nem éppen gagyi barátnőm is csinálja már egy ideje, alakja hihetetlen jó, fellépése határozott és igen csak odateszi magát ha kell :D

néha engem is püföl :D

én pedig elég régóta thai boxolok:D

szal egymásra találtunk :):)

Xeper 07-14-2006 15:35

Akkor bocsánatot kérek, tudtommal csak pár éve csinálta egy amerikai fickó, és akkor még kicsit felszínesnek tűnt az egész.... csak megjegyeztem magamnak, mert különleges volt akkor :)
-de jó ha kiforrott azóta :)

All times are GMT +1. The time now is 18:15.