Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Segítségül hívot sereg (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1764)

Valezius 05-04-2007 17:59

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 92643)
Őőőőő pedig mikor én kezdő voltam anélkül nem léphettem be a régi szövimbe hogy el ne olvastam volna a súgót :)

Akkor még biztos nem volt olyan hosszú :)

Én csak azért olvastam el, mert nem láttam sok értelmét összevissza kattintgatni, inkább elkezdtem játszani :D

Dragi 05-04-2007 18:01

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 92645)
Akkor még biztos nem volt olyan hosszú :)

Én csak azért olvastam el, mert nem láttam sok értelmét összevissza kattintgatni, inkább elkezdtem játszani :D

kb. 1,5 éve se volt rövidebb mint most :)))

Andrew 05-04-2007 18:07

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 92640)
Te tényleg elvárod, hogy azt a rohadt hosszú súgót valaki elolvassa, na ne már :D

ohh uram bocsá', igazad van :)
monnyuk lehet aberrált vagyok, de én még élveztem is valamennyire a súgót :o:o:o:D

obyy 05-04-2007 19:25

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 92637)
pedig csak arra a nyomorult súgó gombocskára kéne rábökni :o

hát a súgóbol elmondom neked nem derül ki minden. Amugymeg feltettem egy kérdést és a válaszra voltam kiváncsi. Nem arra, hogy hogyan tudod a súgót javasolni. Ha minden kérdésre választ adna a súgó, nem merülnének fel kérdések.

Andrew 05-04-2007 19:36

Quote:

Originally Posted by obyy (Post 92657)
hát a súgóbol elmondom neked nem derül ki minden. Amugymeg feltettem egy kérdést és a válaszra voltam kiváncsi. Nem arra, hogy hogyan tudod a súgót javasolni. Ha minden kérdésre választ adna a súgó, nem merülnének fel kérdések.

szerinted mi a kisujjunkból szoptuk a választ???
elolvasni és értelmezni kell, ha elsőre nem megy, neki kell futni mégegyszer
nagyon kevés dolog nincs benne;)

direkte megnéztem, és ott állt feketén fehéren - szó szerint :D

tdomo 05-04-2007 19:37

Quote:

Originally Posted by obyy (Post 92657)
hát a súgóbol elmondom neked nem derül ki minden.

Amit kérdeztél az pont kiderül, csak el kellett volna olvasnod.;)

*És megelőzött...:D*

obyy 05-05-2007 00:50

-

A kedvetekért még1x tüzetesen átvizsgáltam a súgót. És meggyőződtem róla hogy támadásról nem esik szó. Az egyetlen idevágó rész a súgóbol a védekezésre tér ki. A támadásra nem. Ugyhogy részemről még mindig ennyit a súgórol.

obyy 05-05-2007 00:52

-

Valamint előfordult már hogy más témákban 2 értelmű volt a súgó, sőt volt ahol tévedett. Lásd elf védőértéke ami a súgóban 30% aztán a valóságban meg 20%. Szóval tapasztalatokra voltam kiváncsi.

Cassandra 05-05-2007 06:22

Quote:

Originally Posted by obyy (Post 92700)
A kedvetekért még1x tüzetesen átvizsgáltam a súgót. És meggyőződtem róla hogy támadásról nem esik szó. Az egyetlen idevágó rész a súgóbol a védekezésre tér ki. A támadásra nem. Ugyhogy részemről még mindig ennyit a súgórol.

Nem kötekedésből, de ha tényleg tüzetesen átnézted az ide vonatkozó részeket, akkor szerintem menj el a szemészetre, csak a saját érdekedben mondom.;)

Súgó->Háború->Támadás->Számok; első bekezdés a kiemelt részből:

"Ha szövetséges országot is viszel támadni, akkor a Te (aki a csatát indította) országod jellemzői lesznek mérvadók a szövetségeseid seregére is: faj, katonai morál, tudományos fejlettség, útközbeni elhalálozások stb."

És csak hogy mostmár teljes legyen a kép:

Súgó->Háború->Védekezés->Számok; második, harmadik bekezdés a kiemelt részből:

"Az őrtornyokba azonban csak a saját sereged íjászai vonulnak, segítő szövetséges seregek íjászai akkor sem, ha még van a tornyokban hely.

Ha szövetséges országok segítenek a védekezésben, akkor a Te (akit megtámadtak) országod jellemzői lesznek mérvadók a szövetségeseid seregére is: faj, katonai morál, tudományos fejlettség, esetleges kitámadási bónusz (ork faj sajátossága)."

Valezius 05-05-2007 08:14

Azért hozzá kell tenni, hogy eleinte én is elég nehezen találtam bármit a súgóban.
Például láttam egy hullát, akinél nem volt egyetlen egység sem, és rémlett, hogy van valami ilyen varázslat. Csakhát a varázslatoknál nem volt. :D

All times are GMT +1. The time now is 14:40.