Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Mi a teendő,ha a főország adatai elvesztek & nem tudok összekapcsolni ? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1762)

Szecsa 05-03-2007 20:59

Quote:

Originally Posted by csunyabogar (Post 92412)
lenne nekem is egy kérdésem, ami részben ide kapcsolódik...
mennyi idő van az országok összekapcsolására? regeltem 1 tesztorit az anarchba, és sajnálatos módon úgy jött össze, hogy amikor össze akartam kapcsolni az orikat, akkor rögtön elrontottam a jelszavat. ezért nem engedett belépni 1 óráig, így nem tudtam megerősíteni az újonnan regelt oriban az összekapcsolást.

ez az eset szerencsére nem súlyos, mivel az anarchba regeltem az orit... de mi van akkor, ha egy nem anarchos orival járok ugyanígy?

ez sok mindentol fugg :)
alapvetoen masnap reggelig erdemes.

glanyi 05-07-2007 08:33

infó

Valaki meséljen nekem egy kicsit az összekapcsolásról, mert a súgóban nem találtam róla, a FAQ-ban se, rákattintottam az egyesítésre, hogy ott biztos írnak vmit róla, vagy lesz súgó link, írtak róla, de nem eleget, volt egy vip súgó link, amin volt egy link viszza, ahonnan jöttem :p Szóval hogy is van ez? a hektárok, épületek, pénz, nyersanyagok összeadódnak, és a főori adatai maradnak? Vagy hogy?

Valezius 05-07-2007 08:43

Quote:

Originally Posted by glanyi (Post 93143)
Valaki meséljen nekem egy kicsit az összekapcsolásról, mert a súgóban nem találtam róla, a FAQ-ban se, rákattintottam az egyesítésre, hogy ott biztos írnak vmit róla, vagy lesz súgó link, írtak róla, de nem eleget, volt egy vip súgó link, amin volt egy link viszza, ahonnan jöttem :p Szóval hogy is van ez? a hektárok, épületek, pénz, nyersanyagok összeadódnak, és a főori adatai maradnak? Vagy hogy?

Szép is lenne. :D

A szabályok betartása mellett lehet több orid is a játékban. (Ezen szabűlyok egyike például az, hogy nem lehet ötödik szinten normálban több orid)

Ha van több normálos orid, akkor azokat kötelező összekapcsolni, jelezve ezzel, hogy mind a tied, és csak a tied. (anarchos ori is hozzákapcsolható a normálokhoz, vagy egymáshoz, de az nem kötelező)

Andrew 05-07-2007 09:35

Quote:

kattints rá a 'Ha több országod van, ide kattintva kapcsolhatod össze őket.' linkre, és ott minden tökéletesen le van írva :o
mi is onnan tudjuk :D:D

Valezius 05-07-2007 09:37

Quote:

rákattintottam az egyesítésre, hogy ott biztos írnak vmit róla, vagy lesz súgó link, írtak róla, de nem eleget

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 93153)
kattints rá a 'Ha több országod van, ide kattintva kapcsolhatod össze őket.' linkre, és ott minden tökéletesen le van írva :o
mi is onnan tudjuk :D:D

sajna már rákattintott :o

glanyi 05-07-2007 09:55

aha.

Szóval ez csak ilyen formaság? 5-ös szinten nem is lehet, mer ott csak 1 ori lehet, de bizonyára 5ös szintűt össze lehet kötni mondjuk 4es szintűvel. És ha nem kötöm össze elég hamar, akkor anarch?

Valezius 05-07-2007 09:56

Quote:

Originally Posted by glanyi (Post 93166)
Szóval ez csak ilyen formaság? 5-ös szinten nem is lehet, mer ott csak 1 ori lehet, de bizonyára 5ös szintűt össze lehet kötni mondjuk 4es szintűvel. És ha nem kötöm össze elég hamar, akkor anarch?

Pontosan :) (Egyébként nemcsak formaság, mert ha az anarchos orikat vipeled, akkor érdemes bekötni őket)

Andrew 05-07-2007 10:28

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 93154)
sajna már rákattintott :o

hupsz, pedig ott aztán le an írva minden :o

glanyi 05-07-2007 13:38

Ahaaaa.

Akkor azért tették anarchba 4. szintről a mindenható varimat (télleg mindenható volt, nem volt 3 körön belül erősebb), mert indítottam egy újat 5.en, és nem jelentettem. Néztem a súgót: az 5. szinten csak egy, a többin csoportonként egy, mondom jóvan, akkor indíthatok, asztán nézhettem :P:P:P Na mindegy, már kihevertem. :(

Ui.:Az első bekezdésen átrohantam, annélkül, hogy értelmeztem volna :P

All times are GMT +1. The time now is 22:53.