![]() |
Ati: Tobb sorozatot is csinaltak belole, es a jo multkor lattam vele egy riportot es keszul meg egy ujabb is... az elsobe volt lovag, a masodik kicsit kesobb jatszodott olyan 1500 korul az legujabb ami meg keszuloben van az meg 1 so vilaghaborus lesz..:)
Es nagyon allat...:) |
Quote:
|
ha megneznel egyet es tetszene konnyen megszerezheted az osszes sorozatot...csak £47 a 6 DVD-s kiaadas... Csak magyar felirat nincs rajta... DE gondolom ez teged nem nagyon zavarna:)
|
Quote:
De a 47 font azért nem semmi, sztem ennél még az X-akták is olcsóbb volt. (Vagy nem, már rég volt... :)) 33 font körül lenne a reális. Leértékelés nincs? :)))))))) |
Ati: Eppensegel mar ez is egy learazott ar...:)))
az eredeti ar az £ 59.99 . Egyebkent itt angliaban minden nagyon drag...:(( a Friends peldaul kaphato ugy hogy pl: series 1 part 1-4 egy dvd-n £ 9.99 ert... Hany reszt is csinaltak abbol? Ha jol elexem osszesen 238-at. Akkroaz mennyibe is kerulne??? :( |
Quote:
Annyira nem vészes Anglia sztem, kb Amerikával egy árban vannak, amiket nézegettem. Csak míg Amerikából pár hónap alatt ér ide a dvd, addig Angliából jó esetben itt van pár nap alatt. :) És többnyire még mindig jóval olcsóbb, mint az itthoni dvd-k. :( |
En kolcson adnam de az ar engem is nagyon elkeseritett ezert nem is vettem meg... Amugy meg otthon a batyam felvette oket videora anno es millioszor lattam oket..:)
Amerikabol meg nem rendeltem semmit ugyhogy nem nagyon tom az arakat de szerintem is ugyan azok lehetnek... (A multkor amikor vettem konyvet a hatuljan rajta volt az ara angol fontban es amerikai meg ausztral dollarban is es atszamoltam mindet forinta es 100 Ft nal kevesebb volt a difi...:) |
Al Bundy
A többit nem írom, mert már említettétek ... |
Quote:
|
talaltam egy nagyon jot... Everybody loves Raymond a cime. nem hiszem, hogy otthon megy, de ha igen, annal jobb :) mindenkinek tudom ajanlani :)
|
All times are GMT +1. The time now is 23:51. |