Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Statisztikak (atlag-penz csoportonkent) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1759)

Silence 05-04-2007 18:16

Üdv!

úgy látom, hogy csak kettőnket érdekel ez a téma, mert ilyen halott topikot ritkán látok. :)

retekeger 05-04-2007 22:46

Quote:

Originally Posted by Silence (Post 92649)
Üdv!

úgy látom, hogy csak kettőnket érdekel ez a téma, mert ilyen halott topikot ritkán látok. :)

:-))) hat latszik ebbol is, hogy nem leszek nagy forumozo ... egyik topicom se lett tul hosszu eletu (ez talan a masodik) amit inditottam! Bar lehet balami extrémebbel kellett volna kezdeni, ami jobban borzolja az idegeket ... pl egy uj faj :D (csak vicc volt)

Teged miert erdekel??? Hasonlo okok miatt amit irtam, vagy egeszen mas?

udv: retek

Andrew 05-04-2007 22:50

Quote:

Originally Posted by retekeger (Post 92692)
:-))) hat latszik ebbol is, hogy nem leszek nagy forumozo ... egyik topicom se lett tul hosszu eletu (ez talan a masodik) amit inditottam! Bar lehet balami extrémebbel kellett volna kezdeni, ami jobban borzolja az idegeket ... pl egy uj faj :D (csak vicc volt)

udv: retek

engem is érdekelne, szeretem a statisztikákat nézegetni :o

ne csüggedj, nem attól leszel nagy fórumozó, hogy sok topicot nyitsz ;)
itt van pl Hunor... vagy 30 topicja lehet, mégis közelít a 2 piros tégla felé :D

skiti 05-04-2007 22:54

hehe:D
engem is érdekelne egy olyan, hogy melyik csopiban mennyi kp van összesen.
de enélkül az infó nélkül is nyugodtan alszom:)

Kutyuleee 05-05-2007 10:33

érdekes dolog lenne, bár anarchban sztem elég sok helyiértéket foglalna:p

Silence 05-05-2007 11:40

Quote:

Engem azért érdekelne, ha lennének statisztikák, mert szeretek adatokból következtetéseket levonni pl.: a piaccal kapcsolatban. Mivel elég sokat tőzsdézek a hódban. :D És így, talán érdekesebb lenne. :)

Synkel 05-05-2007 13:59

Quote:

Originally Posted by Silence (Post 92729)
Engem azért érdekelne, ha lennének statisztikák, mert szeretek adatokból következtetéseket levonni pl.: a piaccal kapcsolatban. Mivel elég sokat tőzsdézek a hódban. :D És így, talán érdekesebb lenne. :)

Azért érdekelne, hogyan következteted ki a kő árának várható változását, ha látod, hogy ma 24.567.241.988 arany van a csoportodban összesen, holnap meg 24.466.102.546 arany? Szerinted ez mire utal?

Burning 05-05-2007 14:04

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 92751)
Azért érdekelne, hogyan következteted ki a kő árának várható változását, ha látod, hogy ma 24.567.241.988 arany van a csoportodban összesen, holnap meg 24.466.102.546 arany? Szerinted ez mire utal?

talán arra, hogy fogy a pénz:rolleyes::)

Kubbi 05-05-2007 17:34

Már megint a kissebbségbe szorulok.:D
Szerintem felesleges lenne, mert úgyse tudjuk, a csoport melyik régiójában van a pénz, és hogy annak a pénzmennyiségnek a jelentős része hány ország zsebében van.
Max a nyersi árakra lehetne következtetni szerintem. :)

Silence 05-05-2007 20:13

Üdv mindenkinek!

A statisztikák alatt gondoltam, még olyanokra is, mint pl.: napi nyersanyag termelések a csoporton bellül, stb.. (Nah persze, csak is akkor, ha Ati szerint is publikus adatoknak számítanának :D.) És ezen adatokból, már sokmindenre lehetne következtetni...

All times are GMT +1. The time now is 03:34.