Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Hadis Törpök (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1733)

Kubbi 04-28-2007 11:02

5. szinten én nem tartanék bányát. 4-ben már inkább. Asszem még a könyvtár is jobban fizet, mint a nyersi?! Akkor meg törp ide vagy oda, minek termelni?

Valamelyik topikban, le lett írva, egy egész jó kis hadis törpe, 5.szintre. Azt érdemes lenne esetleg megkeresned.

Valezius 04-28-2007 14:07

Quote:

Originally Posted by solven (Post 91220)
Nézd, szerintem meg mindenki csinálja azt amiben a legjobb, és ha a törpe a bányászatban a legjobb, akkor bányásszon... :)

Én legalábbis így vagyok vele ;)

Én nem, és ettől jó ez a játék. :)

Bár szerintem az én állsápontom a jobb, mert a tiedből az következik, hogy mindenki 4faj egyikével játszon: 1tolissal, 1varissal, 1hadival vagy 1termelővel.

Én meg azt mondom, hogy mindenki játszon úgy, ahogy akar.
Ha valaki törpe akar lenni, legyen törpe. Aztán ha termelni akar vele, termeljen, ha hadizni akar vele, hadizzon, ha meg tolvajkodni, akkor tolvajkodjon. (Tekintve, hogy tolvajerőben a törpét csak a fél-elf múlja felül, de persze ettől még nem lesz jó tolis)

És ne az legyen, hogy én hadizni akarok, és akkor nem lehetek törpe, a te álláspontod szerint.

Grabi 04-28-2007 14:50

meg a gnóm :)

Valezius 04-28-2007 15:38

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 91233)
meg a gnóm :)

Igaz. De ha valaki 30-40% kocsmás törpe nem tudom hány olyan gnómot fog találni, akit nem lop át. :D

Grabi 04-28-2007 15:39

kb. annyit, amennyi valószínűséggel 30-40% kocsmás törpe lesz :)

Cyby_ 04-29-2007 18:23

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 91238)
kb. annyit, amennyi valószínűséggel 30-40% kocsmás törpe lesz :)

jól beszél a kolléga :)

hadis vonalom meg egy orkhoz haasonlo modszert ajánlok...lakiteki bent és hadit behuzni kirakni...a bányás kérdésre visszatérve a kőt tarsd meg mindenképpen mert az a legdrágább mindenhol!(én most próbálok egy törpe kereskedöt és hadisnak majd megosztom a észrebvételeimet)

Valezius 04-29-2007 18:25

Quote:

Originally Posted by Cyby_ (Post 91429)

hadis vonalom meg egy orkhoz haasonlo modszert ajánlok...lakiteki bent és hadit behuzni kirakni...a bányás kérdésre visszatérve a kőt tarsd meg mindenképpen mert az a legdrágább mindenhol!(én most próbálok egy törpe kereskedöt és hadisnak majd megosztom a észrebvételeimet)

U-ban a fa 10-szer drágább :p Csak lestem :D

Kutyuleee 04-29-2007 19:12

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 91430)
U-ban a fa 10-szer drágább :p Csak lestem :D

K-ban is drágább igaz nem ennyivel...:D

Burning 04-30-2007 12:45

Quote:

Originally Posted by Cyby_ (Post 91429)

nálunk is 2* olyan drága a fa (igaz nem tartósan) mint a kő:p

System 04-30-2007 20:25

Mondtátok,hogy a fémbányát nem érdemes tartani...igaz hogy nem fizet jól a piacon (bár én azért elég sokat szoktam termelni igy aztán jó pénzt hoz) dehát a fámbánya a törp egyik erőssége.Meg a kovácsok.És akkor nem lehet hogy azért a fémbányákat érdemes megtartani,hogy termeljen a kovácsokra nameg jól jön azért az a plusz is...tehát sztem a fémbányák lebontásával a törp egyik erősségét iktatnám ki...nem:confused:
Magyarázzátok el ha nincs igazam,mert biztos ti jobban tudjátok...csak felvetettem:D :rolleyes:

All times are GMT +1. The time now is 11:02.