![]() |
Quote:
|
Szerintem
Mikor egy adott ország belép egy csoportba a bányák találhatóságának a valószínűsége meghatározódik.Általában azt figyeltem meg hogy mindig 1 fajta van amit nem igazan talál az ember. De ez minden országra más és más. |
Nekem általában ha felfedezek agyag vagy fém szokott jönni:)
De kő alig:( |
De ha csoportot lépsz a valoszinuseg modosul esl ehet hogy utana meg fat kpast kevesebbet
|
Szerintem nem változik szintlépéssel, én fát kapok, de kő kéne, mert annak jobb az ára. A többi nyersi nem nagyon érdekel :)
|
Quote:
|
Nekem nincs fedezgetos orszagom, de ugy hallottam sok embertol is, hogy egyszer bebetonozodik, hogy mit kap, aztan ugymarad, akarmit is csinal. Angolban ismertem 2 torpet, egyik 90%ban fatelepet, masik 90%ban fembanyat kapott. Folyamatosan, barmit csinalt, barmennyi szintet lepett... :)
|
A törpimmel fedeztem párat, hogy legyen bányám is, lévén B-ben még hadi-vari óriás voltam és módfelett bányaszegény. Nekem elég szépen jött mindenből, fém kicsit több mint a többi. Viszont kellett is a fegyvergyárakhoz. Szal én elégedett lehetek ilyen téren, bár igazán király az lenne, ha katincsok a bányában is lakhatnának:D
Ez utóbbi poén volt, nem kell fikázni érte... |
Én nem vettem észre h változna egy adott ország aránya ha szintet lép,mert annyi agyag bányát amit én elffel találtam angolba annyi a világon nincs:(
De egy másik orim is másik csopiban hozza az agyagbányákat fixen 50% vagy ++ba:(:( |
nekem legtöbb kő jön, aztán agyag és kevés fém. fa nincsen:(de van kő:)
|
All times are GMT +1. The time now is 16:53. |