![]() |
Quote:
|
akkor már csak 1 kérdés:
minek kell szavazást indítani egy megszületett döntésről? |
Quote:
|
Quote:
Szerintem akkor maradhatna 20% az elf, ha az orknál - ami ha jól tudom, ellenpárja - megszűnik a +1 tábornok. Izgalmas lenne, ha az elf -10% védelem és +2 toronyvédelem mellett kapna egy tábornok személyiségű orkot, ami ugye alapból 7 tábornokot jelent, ha jól emlékszem. És akkor az ork támadása - egyéb bónuszok nélkül - +30% faji és 20% tábornok erőt jelentene. Így szerintem maradjon a 30% elf, vagy az ork támadása is legyen 20%. Csak a stabilitás kedvéért.:cool: |
Quote:
on: szerintem csak kellene 30% bónusz az elfeknél, ha már az orknál csak úgy van 30% támadásnál, különben az ork télleg átüt bárkit, és kellene olyan faj, ami az ellen is jól véd (az elf 14es toronybónusza meg az ork tábornok többletét egyensúlyozná, mint ahogy eddig is) ha maradna a 20%, és az óriásnak van 15% bónusza védelemre (és támadásra is, mivel a katonái erősebbek), akkor már nem volna olyan nagy különbség az óriás 15 és az elf 20 százaléka között.. szerintem pl a mostani orkok sem vennék észre, hogyha valójában 30 százalék lenne az elf védelem, mert eddig is annyival számoltak.. |
Quote:
|
szerintem elég csapás egy elfnek, hogy 10% után keményen kell küzdeni minden talpalatnyi földért.
a varázslókat fogja a dupla rúna. a legtöbb elf, ezért tolvajkodik, amíg tud. ami kevesebb eredménnyel jár... 10%, kevésnél kevés, soknál, sok |
Quote:
Quote:
|
Persze! A súgó szerinti használatot vettem figyelembe.. :)
|
Quote:
ha még csak tolvajkodna jah... inkább nem folytatom :) |
All times are GMT +1. The time now is 03:53. |