![]() |
Én is hasonló helyzetben lennék.
Albitársam is akar indítani egy országot. Csak mondtam, hogy még ne tegye, mert elösször megkérdezlek titeket. Tehát. Külön szoba, külön gép. Csak a net, routeren keresztül megy ki a tágas nagyvilágba. :) Persze, ő a saját gépéről irányítaná az országát. Nem lennék szövetségben, és nem is lennék vele 1 csoportban. Semmi közöm nem lenne az országához ő maga irányítaná, és gondozná... Tehát, a hód szerver képes arra, hogy router mögött azonosítsa a 2 külön gépet? Én jelenleg 5x-ben vagyok. (épp feljutás elött) Ő pedig valamelyik másik 5. csopiba startolna. :) Tehát az nem lenne gáz, hogy egész végig, azonos ip-ről menne a hód? |
Quote:
Najó adok nektek még 1napot. Utána nyitok egy új topikot. :D :D |
Nem gáz, szerintem, ha tenyleg ugy van, ahogy leirtatok :)
|
Quote:
Lakótársam 2 szobával odébbról hódozna. :) De azért az ajánlott, hogy legalább külön csopiban legyen? Bár jó lenne, ha Ati is mondana valamit erről. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Úgy lesz. Még a szobájába se szoktam belépni. :) Azért a biztonság kedvéért, nem hagyom, hogy 5x-be jöjjön. Még 1x köszönöm, albitársam nevében is. |
Egy cipőben
Sziasztok,
Üdvözletem Mindenkinek Sajnos nálam hasonló a gond, csak rosszabb:( mivel _mobilon_ megy a net. Másra jelenleg nics lehetőség:( Ami a félelmem oka: az apám orija a 4 lassú csopiban van, az enyém az 5 normálban. Az orik össze vannak kapcsova! (a biztonság kedvéért), _de_ nekem már szintet kellene lépnem, ő pedig még nem tud:( Jelent számunkra az gondot ha én tovább lépek? Tulajdon képpen nem lenne azonos a kategória, _de_ a csoport szám igen. A súgó + FAQ már többször átolvasva, de nem találtunk erre informácíót. Vagy valamit nem vettünk figyelembe? A fórumon sem találkoztam hasonló problémával. Tehát: Gyors, Normál, Lassú kapcsolatok. Nagyon megkösznöm a választ, segítséget. Mindenkinek további jó _hódozást_. |
Quote:
Ha a normál csoportban vagy, Apukád pedig a lassúban, akkor ez egészen a 2. szintig nem probléma, addig külön csoportban lesztek mindenképp. Tehát a normálból nyugodtan lépj fel a 4. szintre, ez nem lesz gond. Ha az lenne, akkor az összekapcsolás miatt a játék úgysem fog felengedni. Ez a lényeg, hogy ha össze vagytok kapcsolva, akkor nem fogja a játék engedni, hogy olyan helyzet legyen, ami szabálytalan lehet. Emiatt nem kell aggódnod. Csak el kell kerülnötök egymást, hogy ne akadályozzátok a fellépést. A lassú csoportban remélhetőleg úgyis lassabban halad, és mire végzel a 2. szinttel, csak utána fog ő oda fellépni. |
Egy cipőben
Szia Ati!
Sziasztok _hódosok_ Köszi a választ, segitséget, nagyon örülök neki :D , máris gangolok tovább :p |
All times are GMT +1. The time now is 06:00. |