Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   érdekes földszerzés (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1702)

Pepa 04-21-2007 20:00

Sziasztok!

Nem tudom, hogy az A-s szabályok, más csopikra menniyre érvényesek, de ott a foglalt föld, függ a támadó és védő sereg különbségétől is. Tehát üres orira 1k lóval elhozol 30 hekit, 100k lóval 13-at:D :D , remélem jó a megfigyelés;) Ha rossz akkor bocsi:o
Velem is volt egy ilyen eset, de nekem volt jó:rolleyes: Kísértek földfoglalásból L-ban magas hekin, pontosan nem tudom már mennyin, olyan 700-800 körül, én számítottam olyan 30 hekire, de csak 13-at vitt, amit később a értékkülönbséggel és a köztünk lévő távolsággal magyaráztak.

Remedy 04-21-2007 20:07

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 89358)
Sziasztok!

Nem tudom, hogy az A-s szabályok, más csopikra menniyre érvényesek, de ott a foglalt föld, függ a támadó és védő sereg különbségétől is. Tehát üres orira 1k lóval elhozol 30 hekit, 100k lóval 13-at:D :D , remélem jó a megfigyelés;) Ha rossz akkor bocsi:o

Mar kerheted is a bocsanatot, tudtommal ennek semmi koze a foglalas mertekehez...

Robin 04-21-2007 20:09

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 89362)
Mar kerheted is a bocsanatot, tudtommal ennek semmi koze a foglalas mertekehez...

egyetértek :)

Kutyuleee 04-21-2007 21:01

Quote:

Originally Posted by Robin (Post 89364)
egyetértek :)

én is, vhogy ha nem tudtak gömbözni és full sereggel kisértek üres orira, akkor se vittek se többet se kevesebbet mint amit kellett nekik,

Fefe013 04-21-2007 21:21

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 89358)
Sziasztok!

Egyetértek az előttem szólókkal, nincs hozzá köze, ha beüt, akkor felfelé 7% lefelé 3%, amit hoz, közben ha bont és épít, akkor kevesebb, mármint kevesebből hozza ezt a %-ot, ha jól tudom;)

Andrew 04-21-2007 21:29

Quote:

Originally Posted by fefe013 (Post 89383)
Egyetértek az előttem szólókkal, nincs hozzá köze, ha beüt, akkor felfelé 7% lefelé 3%, amit hoz, közben ha bont és épít, akkor kevesebb, mármint kevesebből hozza ezt a %-ot, ha jól tudom;)

plussz a klánlétszám különbsége és a baráti viszony is számít

nyolcvan 04-21-2007 21:48

Quote:

Egyetértek az előttem szólókkal, nincs hozzá köze, ha beüt, akkor felfelé 7% lefelé 3%, amit hoz

ezek a százalékok csak a földfoglalásra vonatkoznak, vagy más támadásokra is?
pl. tolvajmérgezésnél, varigyiloknál, katonákgyilkolásnál is 7% illetve 3% a veszteség?

Kutyuleee 04-21-2007 21:57

Quote:

majnem korrekt... ha bont az nem oszt nem szoroz mert az üres heki is számit, csak az épités alatt álló nem... nah meg ez a 7% 3% csak akkor reális ha mondjuk 1pontkülönbséggel vagytok, úgyanis az értékkülönbség is befolyásolja...

"A zsákmány mértéke természetesen függ attól, hogy a saját országodhoz képest mekkora országot támadsz. Ha Magadnál nagyobb országot támadsz, akkor kapásból dupla zsákmányra számíthatsz. Ezen kívül minél kisebb az értékkülönbség közted és a támadott ország között, annál nagyobb a nyereség."

Fefe013 04-21-2007 22:19

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 89392)
majnem korrekt... ha bont az nem oszt nem szoroz mert az üres heki is számit, csak az épités alatt álló nem... nah meg ez a 7% 3% csak akkor reális ha mondjuk 1pontkülönbséggel vagytok, úgyanis az értékkülönbség is befolyásolja...

"A zsákmány mértéke természetesen függ attól, hogy a saját országodhoz képest mekkora országot támadsz. Ha Magadnál nagyobb országot támadsz, akkor kapásból dupla zsákmányra számíthatsz. Ezen kívül minél kisebb az értékkülönbség közted és a támadott ország között, annál nagyobb a nyereség."

Köszi a pontosítást:) A %-kok hozzávetőlegsen jók, csak a viszonyítás miatt gondoltam leírni, nagy eltérést még nem tapasztaltam :) Az építést meg én is úgy gondoltam;)

Remedy 04-21-2007 23:01

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 89392)

Lenne egy olyan apro kerdesem, hogy a 7 miota duplaja a 3-nak? :)

All times are GMT +1. The time now is 21:25.