![]() |
Quote:
|
Quote:
|
jah, így már vili kössz:)
|
Quote:
Ha sok, akkor legyél ork. :) |
Quote:
itt nem a tudásodat kellene fitogtatni, hanem inkább segíteni annak, akinek szüksége van rá :) |
Quote:
Ezért valószínű hogy tőle nem lett beteg. :) Tegnap, jött a hír, hogy valakinek sikerült infót megtudni országunkról. Köv pillanatban, a varinknál bukott az illető. Tehát tudnjuk, hogy engem ő gömbözött le. Mivel a varisunk és köztem, csak szabis országok vannak, ezért biztos, hogy sorba gömbözte az illető a csopit.. Vari legömbözte, és ennyi. Ezzel azt akarom mondani, ha buksz, és a másik visszagömböz, nem fog még kapásból megtámadni, csak 2esetben. 1, ha benn van marha sok pénzed. 2, ha üres az orid. Ha viszont üres az orid, akkor ígyis úgyis megtalál a gond. Ha meg szépen fel van építve, akkor bukhatsz nyugodtan varikkal, nem fog senki cseszegetni ezért. :) |
tolisként napi 5-6 sikertelen gömböm van, és ritka, hogy ütnének is érte, bár előfordult már hogy agresszív lett az ellen (lehet, hogy tudta, ha belátok hozzá, akkor megláttam volna a csillogó értékeket is:) )
a témához.... ha van elég időd a gép előtt ülni és nem a tolikkal keresed a napi betevőt, akkor kórház sem kell, de az intézőt nem árt hangolni egy kicsit:) amúgy sztem is ráérsz akkor épülni, ha már jelentették a híradások a kolerát:D |
Quote:
|
Quote:
egyrészt figyelj oda h az intézőnél olyan sorrendbe tedd, h a barakk, kocsma, templom magasan legyen, másrészt a betegség ideje alatt a parasztveszteséget lehet csökkenteni egy hulla prasztjainak elrablásával. A legegyszerűbb annak a hullának a parasztjait hozni, amelyik megfertőztött, és így még kárt is okozol neki. :D |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 22:27. |