![]() |
Szerintem a következő a helyzet: mivel csóró volt a drágakő ára, sokan lebontották a bányájukat, mert nem volt nekik kifizetődő a drágakövezés, és valami hasznosabbat építettek a helyére:D Ezek után ,mivel visszaesett a termelés -> eladás, a drágakő emelkedni kezdett. Most majd sokan nekiállnak újra termelni, és újra le fog menni az ára:D:D kisebb, 4-500 fős csoportoknál is nagyon ingadozó 200-600 arany, de 200 fős csoport esetén ez sokkal magasabb érték, hiszen sokan nem tartanak drágakőbányát. Mindazonáltal a termelő törpös verzióban is sok igazság van.
|
Quote:
Ha 1 (azaz alacsony)drágakő ára, akkor senki nem épít drágaőbányát (na jó csak kevesen, és azok is csak ideiglenesen), ha viszont nem építenek bányákat, akkor nem megy fel az ára. (Lásd beidézett topic, ott szerintem elég jól van elmagyarázva, még én is megértettem. :) ) |
Quote:
|
Koszi a valaszokat, főleg a linket a masik topicra (amit elotte sajnos nem talaltam meg, mert akkor nem kellett volna ezt megnyitnom)!
udv: retek |
Q csoportba gyere:)
ott nem ingadozik az ára nagyon stabilan van 2k áron:) |
Quote:
|
hát én igazából nem drágakőzök:)
Q csopiban aki tud játszani ha 10k-ért lehetne eladni még akkor is felesleges lenne drágakőzni.. nem tudom a Q csopiban a játszani tudo oriknak átlagban mennyi zsetonjuk van, de érzésem szerint annyi biztos megvan, hogy a 2/B csopiig megéljenek belőle:) |
Quote:
|
Quote:
amúgy ha nem is a lassúban de R-ben is stabil 2k-s áron van a drágakő, vagy legalábbis volt még másfél hónapja... |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 02:53. |