Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Hódító Társasjáték? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1682)

Vas 04-16-2007 16:38

1. Ki ülne be (1, vagy fél órás körök mellett) valaki másnak a lakásába, hogy kb. 1-2 hétig éjjel-nappal játszanak?

2. még ha sokkal rövidebb is lenne a körváltás, akkor is sokáig tartana a játék , és kapkodni kéne.

3. A hódító csak úgy izgalmas, ha van 1-2000 kör, amiben mindenki úgy tervezhet, piacolhat, háborúzhat, ahogy akar.

4. Az időn kívül helyre is szükség lenne, hiszen 1-2 hódítós bulira jó páran elmennének:D:D

5. Nem lenne egyszerű kiszűrni a csalókat (pl.: JKSZ)

Ettől függetlenül a Hód irály lyáték, de akkor, ha a "piszkosmunkát" a gép végzi:D:D:D

Kutyuleee 04-16-2007 17:17

Quote:

Originally Posted by Vas (Post 88152)
1. Ki ülne be (1, vagy fél órás körök mellett) valaki másnak a lakásába, hogy kb. 1-2 hétig éjjel-nappal játszanak?

2. még ha sokkal rövidebb is lenne a körváltás, akkor is sokáig tartana a játék , és kapkodni kéne.

3. A hódító csak úgy izgalmas, ha van 1-2000 kör, amiben mindenki úgy tervezhet, piacolhat, háborúzhat, ahogy akar.

4. Az időn kívül helyre is szükség lenne, hiszen 1-2 hódítós bulira jó páran elmennének:D:D

5. Nem lenne egyszerű kiszűrni a csalókat (pl.: JKSZ)

Ettől függetlenül a Hód irály lyáték, de akkor, ha a "piszkosmunkát" a gép végzi:D:D:D

1, evidens hogy nem 30 percre osztott körök lennének sztem.hanem mint hvben 5-10perc meg hasonló...
2, persze ez a lényege hogy lefoglaljon szorakoztasson órákon át, nem kell kapkodni, gondolom még életedben nem jáccottál szerepjátékot, nem kell 1 alkalomra lekorlátozni a játékot, nyudodtan lehet késöbb is folytatni
3, nem csak úgy izgalmas sokaknak izgalmasabb a Hv, az aréna vagy a párbaj... ahol nem végtelen játék folyik?
4, helyet mindig meg lehet oldani ha akarod...

5, jksz pár haver között????

Fransisco 04-16-2007 17:21

Kivitelezhetetlennek tartom az ötletet.

Burning 04-16-2007 17:24

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 88176)
1, evidens hogy nem 30 percre osztott körök lennének sztem.hanem mint hvben 5-10perc meg hasonló...
2, persze ez a lényege hogy lefoglaljon szorakoztasson órákon át, nem kell kapkodni, gondolom még életedben nem jáccottál szerepjátékot, nem kell 1 alkalomra lekorlátozni a játékot, nyudodtan lehet késöbb is folytatni
3, nem csak úgy izgalmas sokaknak izgalmasabb a Hv, az aréna vagy a párbaj... ahol nem végtelen játék folyik?

ez azért nem így van, mert a hv is 324 kör, a vip a duplája, és te nem ülsz le éjjel nappal játszani, tehát ez neked napi 3 óra játékkal lenne 18 nap, tehát majd 2 és fél hét:D

Dragi 04-16-2007 17:26

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 88178)
ez azért nem így van, mert a hv is 324 kör, a vip a duplája, és te nem ülsz le éjjel nappal játszani, tehát ez neked napi 3 óra játékkal lenne 18 nap, tehát majd 2 és fél hét:D

a "beállításoktól" függene pl. mint párbajnál meglehet adni mennyi egységed legyen kezdésre mennyi épület mennyi üres stb. stb. stb. szal nem annyira lehetetlen :))) bár időigényes

Burning 04-16-2007 17:27

a beállításoktól függetlenül 18 nap minimum, ha tartson valameddig:D
de kéne hozzá egy papír meg egy értéktáblázat, hogy mennyibe kerül képezni, építeni. ha nem is lehetetlen, de én meghajolok az előtt, aki ezt kivitelezi úgy, hogy élvezhető legyen...:)

Burning 04-16-2007 17:29

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 88179)
a "beállításoktól" függene pl. mint párbajnál meglehet adni mennyi egységed legyen kezdésre mennyi épület mennyi üres stb. stb. stb. szal nem annyira lehetetlen :))) bár időigényes

nem tudom, de szerintem elég macerás, ha mindenkinél fejben (vagy papíron) kell tartani annyi adatot, amennyit a hód tud:D
pénz, gabona termelés stb, de legaláb mindenki megtanulná és megismerné a játékot

amúgy meg, ha kevesebb pénzt vonsz ki vagy, ha emberhiány van és nem mennek épületek, de elfelejted, hogy pl. a barakk nem megy és megpakolod kimondja meg, hogy nem szabad:confused:

Vas 04-16-2007 17:41

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 88176)

Ha kicsit figyelmesebben elolvasod, le van írva, hogy nem ennyi lenne a körváltás

Kutyuleee 04-16-2007 17:52

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 88182)
nem tudom, de szerintem elég macerás, ha mindenkinél fejben (vagy papíron) kell tartani annyi adatot, amennyit a hód tud:D
pénz, gabona termelés stb, de legaláb mindenki megtanulná és megismerné a játékot

amúgy meg, ha kevesebb pénzt vonsz ki vagy, ha emberhiány van és nem mennek épületek, de elfelejted, hogy pl. a barakk nem megy és megpakolod kimondja meg, hogy nem szabad:confused:

egyszerüsiteni mindent lehet:D
amúgy meg sztem úgy meglehet csinálni hogy van egy kpi ember aki intézkedik. így nála gyülnének az információk, ő intézné az ütéseket,tul.képpen ő lenne a "szerver":D

Kill 04-16-2007 17:56

Ja amíg várunk körváltira addig meg nyomjuk társasba mi?:)

All times are GMT +1. The time now is 02:49.