Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Karaván (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1681)

Synkel 04-15-2007 14:02

Jöttem másodiknak, akinek ez nem tetszik. Az A-s klánrakival való kapcsolatba hozás végképp marhaság. Ott a közösbe tudsz betenni illetve kivenni onnan, nem a többiek orijából szeded le a személyes tulajdonukat.

A karaván egy nagyon jó és hatékony dolog, de ha karavánozni akarsz, lépj be, és küldd akinek kell, ne más hívogassa el tőled.

Burning 04-15-2007 14:17

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 87931)
Jöttem másodiknak, akinek ez nem tetszik. Az A-s klánrakival való kapcsolatba hozás végképp marhaság. Ott a közösbe tudsz betenni illetve kivenni onnan, nem a többiek orijából szeded le a személyes tulajdonukat.

A karaván egy nagyon jó és hatékony dolog, de ha karavánozni akarsz, lépj be, és küldd akinek kell, ne más hívogassa el tőled.

lehessen küldeni, de max akkor, ha nem jön sereg;)

Burning 04-15-2007 14:21

a klánraki valójában más, mert ott mindenki azt tesz, be amit akar és onnan kiveheti bárki, míg így lehet, hogy a tulajdonos nem örülne neki;)

viszont azért nem támogatnám az ötletet, mert tényleg ne lehessen már azt megcsinálni, hogy ha bennt van a tulajdonos ha nincs nem tudod lefosztani, mert áthívják tőle karavánnal;)

Valezius 04-15-2007 14:25

Quote:

Originally Posted by Ditke (Post 87911)
Szerintem ez jó ötlet, bár elég lenne a max 50%, mert ha esetleg 2 szövi is lehív, akkor könnyen kiürülhet az ország... :)

Egyrészt 1karaván, de ezt már írták.

Másrészt akkor is otthon maradna a negyede szerintem. :)

Vas 04-15-2007 14:32

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 87934)
a klánraki valójában más, mert ott mindenki azt tesz, be amit akar és onnan kiveheti bárki, míg így lehet, hogy a tulajdonos nem örülne neki;)

viszont azért nem támogatnám az ötletet, mert tényleg ne lehessen már azt megcsinálni, hogy ha bennt van a tulajdonos ha nincs nem tudod lefosztani, mert áthívják tőle karavánnal;)

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 87931)

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 87922)
akkor ez csak nekem nem tetszik? :p
ugyanis tuti lenne pár ember, aki csak azért férkőzne be szövikbe, hogy utána bekérhesse az összes zsét, aztán eltűzzön

1. Igen, többek között a gerinctelenek jól járnának vele: kikaravánoznának egy szövit, azután lelépnének

2. Más országába az ő tudtán (és akaratán) kívül ne barmoljon bele senki:mad:

3. Synkel amúgy csak a hívó ori szempontjából vizsgálva: A helytartó az első esetben a klán rakijából veszi ki az árut, a második esetben pedig a klántárs raktárából (ez szerintem is baromság). Lehet hogy nem kellett volna beírnom, nem tudtam, hogy ezen egyesek fennakadhatnak.:confused:

4. Jobban átgondolva nekem se tetszik az ötlet:D

Burning 04-15-2007 14:38

az csak szövi raktár;)
klán csak 1/A-ban van, tudomásom szerint

Vas 04-15-2007 14:40

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 87944)
az csak szövi raktár;)
klán csak 1/A-ban van, tudomásom szerint

persze hgy csak az 1/A-ban van, csak le kellet ráznom 1 kötekedőt...

Pepa 04-15-2007 15:18

Amit írtam, az karaván, tehát helytartó kéri, hanem ha bent van valaki. akkor lehet kérni. A kifossztással kapcsolatban, meg írtam, hogy meg lehet határozni, hogy 0-90%-ig, tehát, ha nullára állítom, akkor senki sem vinne semmit. Illetve, egy másik menűpont, hogy kitől kérek. Én eddig csak ezeket a próblémákat láttam. A karaván ideje - természetesen- a két ország közti távolság.

Burning 04-15-2007 15:21

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 87968)
Amit írtam, az karaván, tehát helytartó kéri, hanem ha bent van valaki. akkor lehet kérni. A kifossztással kapcsolatban, meg írtam, hogy meg lehet határozni, hogy 0-90%-ig, tehát, ha nullára állítom, akkor senki sem vinne semmit. Illetve, egy másik menűpont, hogy kitől kérek. Én eddig csak ezeket a próblémákat láttam. A karaván ideje - természetesen- a két ország közti távolság.

de figyeljél már:D
hülye lesz az ember nullára állítani ezt, ha megbízik a szövijeiben és megbeszéli hogy úgy, hogy nincs ott csak akkor kérhetik, ha jön sereg;)

Pepa 04-15-2007 15:25

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 87969)
de figyeljél már:D
hülye lesz az ember nullára állítani ezt, ha megbízik a szövijeiben és megbeszéli hogy úgy, hogy nincs ott csak akkor kérhetik, ha jön sereg;)

A kifosztással-nem katonai, hanem rosszindulatú szövitag- kapcsolatban írtam, hogy lehet nullára állízani

All times are GMT +1. The time now is 06:15.