![]() |
Na most akkor mi van?
A csillagközi rombolóról beszéltek? :D Érdekes a tv műsor is: Szombat, február 11. 14:00 Csillagközi romboló (amerikai akciófilm-sorozat, 2003 - 2.) 90' (12) A víz Szombat, február 18. 14:40 Csillagközi romboló (amerikai akciófilm-sorozat, 2003 - 1.) 90' (12) 33 Az első rész a második után jön? A 18.-i rész 15.40-ig tart...hmmm...60 percben egy 90 perces rész :D |
Na, kezdem összerakni a képet....
múlt hét, ez a hét egy két részes mini sorozat, és a jövő héten kezdődik a nagy sorozat? :) |
Quote:
No akkor. :) Van egy mini-sorozat, ami 180 perces. Annak az első része volt múlt héten, a második része lesz most. EZUTÁN kezdődik a rendes sorozat, tehát az az "1. rész" az jó, de az már csak 45 perces, és ez már a rendes sorozat, nem a rövid mini-sorozat. Túl sok megkülönböztetést nem használtak. :) |
Köszönöm :)
|
Quote:
|
Anyám, most esik le, hogy én ezt a múlt héten félig-meddig láttam...
ez az, amikor valami idegenek 33 percenként támadnak. Sokra nem emlékszek, mert éppen dolgoztam. :rolleyes: |
Quote:
|
:)
Na szóval :D Amire Toto emlékszik: Háború, nukleáris fegyverek, az elnök 42. alsenkijét, egy nőt választották meg főmuftinak, elindulnak mentőakcióra és megtámadják őket, ott van a főparancsnok fia is, és azt hiszik meghaltak. asszem ez volt az elsőnek a vége. a 33 perces támadást már lehet, hogy olvastam valahol.... |
helyesbítek: nem megválasztják, hanem kinevezik, mert az előtte lébő 41 meghal vagy mi. mondom nem sokra emlékszek, csak ez a kép megmaradt, ahogy leteszi az esküt :)
|
Quote:
Semmi se jó... :)))))))))))))) |
All times are GMT +1. The time now is 14:40. |