Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Tekilopás ellen (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1677)

Burning 04-13-2007 20:52

Quote:

Originally Posted by System (Post 87460)
Sziasztok...törp vok és persze a szokásos a problémám.:( Teljesen leirtják a tekercseim.Azt szeretném megtudni,van-e vmi tipp vagy módszer,hogy hogyan lehet ezt megakadályozni,vagy a már ellopott tekiket esetleg a legegyszerűbb és legygyorsabb módon pótolni.?Mi a véleményetek?:confused:

hát, az egyik dolog az, hogy több tolit tartasz, a másik meg az, hogy üzit írsz, mint mondták.
de, gondolom hadi vagy, ezért ha üzenet után se hagynának támadhatsz is, de előbb üzenet, mert ha előbb támadsz akkor már rádszállnak;)

Vas 04-14-2007 08:23

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 87584)
hát, az egyik dolog az, hogy több tolit tartasz, a másik meg az, hogy üzit írsz, mint mondták.
de, gondolom hadi vagy, ezért ha üzenet után se hagynának támadhatsz is, de előbb üzenet, mert ha előbb támadsz akkor már rádszállnak;)

persze iyenkor eltekintünk a fehér zubbonyt viselő szadistáktól, akik már csak azért is lopkodnak:D velem is már előfordult az üzi dolog, és leloptak, mint atom:D:D

de persze a több toli az nyerő lehet:D

BimmBimm 04-14-2007 08:27

Pótlás is megy, ha van megfelelő szövid és ő nagyban írja. De ha pénzes vagy akkor piac, vagy visszalopás. Amikor a szövinkben a törpit lopkodták és nem hallgattak a szépszóra, végül közel 1500 tolit vesztett és sokat esett vissza a kicsike... :)

Valezius 04-14-2007 12:04

Quote:

Originally Posted by Vas (Post 87675)
persze iyenkor eltekintünk a fehér zubbonyt viselő szadistáktól, akik már csak azért is lopkodnak:D velem is már előfordult az üzi dolog, és leloptak, mint atom:D:D
de persze a több toli az nyerő lehet:D

Olyankor kell lakiteki kivételével mindent kidobni a piacra, végső esetben szabizni. De a sírás általában bejön, pláne ha annyi katona van otthon amivel be tudod ütni a tolit. Az elég meggyőző tud lenni. :D

Burning 04-14-2007 13:02

egy esetben ne számíts jóra a sírás után: ha te kezdted, mert akkor még vérszemet is kaphatnak;):(

System 04-14-2007 15:53

:eek: :D És honnan tudjam meg,hogy ki lopja a tekercseket?:( :confused:

BimmBimm 04-14-2007 15:55

Quote:

Originally Posted by System (Post 87734)

Megnézed ki nyitott rád kaput, és ő vagy esetlegesen a szövijei:)

Burning 04-14-2007 15:56

van egy olyan varázslat, hogy tisztánlátás, amitől lehet, hogy sikerül azonosítani. de amúgy térkapu felderítése;)

Burning 04-14-2007 15:57

Quote:

Originally Posted by System (Post 87734)

akkor egy picit macerásabb, ha szöviben vagy és ott van hulla és azon keresztül lopnak, de az is kideríthető...

System 04-14-2007 18:03

:DHúh köszike!Magamtól rá nem jövök soha ;)

All times are GMT +1. The time now is 23:50.