Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   sikeres klánütés vigye fel a katmorált (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1669)

NorB 04-19-2007 15:17

hmm. az A-ban a kat.morált igen egyszerűen fent lehet tartani, úgy hogy nem tart bent az ori sereget, csak pár kocsmát, aztán cserél barakkra, az 7-9 kör alatt megvan, és lehet ütni

én értem Hüpi problémáját, ha kint van a sereg, és vmi magányos mókus közben bejön nyolcszor (én is jártam már így), akkor kampec a morálnak, meg a szerzett területnek is, de ez sztem normális kockázat
szóval nem támogatom

lacqa 04-19-2007 15:46

Quote:

Originally Posted by Arwen (Post 87236)
Egyetértek, rendesen kapsz földet egy sikeres kláncsatában, a kat morált ez ne befolyásolja.

Viszont kíváncsi lennék 600k érték felett kire mész ki egyéniben???

ha nincs a közeledben senki akire kimehetnél, vélhetően rád sem nagyon tudnak jönni. ilyenkor meg az egyéb módszerekkel fenn tudod tartani a katonai morálodat.

Arwen 04-19-2007 16:13

Quote:

Originally Posted by lacqa (Post 88781)
ha nincs a közeledben senki akire kimehetnél, vélhetően rád sem nagyon tudnak jönni. ilyenkor meg az egyéb módszerekkel fenn tudod tartani a katonai morálodat.

Így van, ezért nem támogatom Hüpi felvetését.

Grabi 04-19-2007 17:23

ilyen alapon ha ütsz lent miért kapsz morálnövekedést? ott is meg lehet játszani a 100as morált nélküle

Remedy 04-19-2007 17:26

Quote:

Originally Posted by NorB (Post 88770)
hmm. az A-ban a kat.morált igen egyszerűen fent lehet tartani, úgy hogy nem tart bent az ori sereget, csak pár kocsmát, aztán cserél barakkra, az 7-9 kör alatt megvan, és lehet ütni

én értem Hüpi problémáját, ha kint van a sereg, és vmi magányos mókus közben bejön nyolcszor (én is jártam már így), akkor kampec a morálnak, meg a szerzett területnek is, de ez sztem normális kockázat
szóval nem támogatom

En ugy tudom, hogy ha figyeltel volna, az a mokus csak 2x megy be, nem 8x :)

Grabi 04-19-2007 17:29

amiért még érdekes, hogy megérné 0 hekis klántámadásokat is csinálni

Pool 04-20-2007 13:47

A múltkor kimentem klánütni, közbe meg bejöttek 4* és lement a morálom 76%-ra. Jó lett volna a klánütés miatt egy kis pozitív esemény, de 2 nap alatt belengettem a morálomat 97%-ra.
Igaz, volt 50%-is míg megindult felfelé. :D
A előttem szólónak meg igaza van, lenne rengeteg 0 hekis ütés a morál miatt.
Én nem támogatom.

Remedy 04-20-2007 13:55

Abba belegondoltatok, hogy egy ( vagy sok ) rossz vezeri dontes eltudna rontani az egesz klan moraljat? En nem szeretnem ha a hulye vezerem miatt kezdene el esni a kat. moralom :) meg az egesz klannak :)

Grabi 04-20-2007 14:53

akiben nem bízol meg maximálisan arra nem adsz vezéri voksot. azért ezt nem tartom jó indoknak...meg ált. tök üresek az országok és támadásra vesznek lovakat, szóval az egész klán már jó előre tudja, ha ütnek.

NorB 04-21-2007 07:01

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 88809)
En ugy tudom, hogy ha figyeltel volna, az a mokus csak 2x megy be, nem 8x :)

táves, természetesen figyeltünk, és megtettük a tehetőt, de minimális védelmet lehetett összehozni

egyébként ilyenkor tök mindegy, hogy hozna-e a klánütés morált, ha kétszer-háromszor hazakísérnek

All times are GMT +1. The time now is 07:32.