Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Veszteség! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1656)

Penge 04-10-2007 08:16

Hát akihez nem biztos h beférsz ne menyj és BUMM, ennyi ! :D

nyolcvan 06-04-2007 18:10

Az hogy lehet, hogyha fosztogatok, valamikor a csatában sokkal nagyobb a katonai veszteség, valamikor meg alig van veszteségem? Pedig ugyanazzal a fajjal/országgal támadtam. (% alapján néztem az elhulott katonák és a kiküldött katonák számát)

LordYsolt 06-04-2007 21:06

Quote:

Originally Posted by nyolcvan (Post 100761)
Az hogy lehet, hogyha fosztogatok, valamikor a csatában sokkal nagyobb a katonai veszteség, valamikor meg alig van veszteségem? Pedig ugyanazzal a fajjal/országgal támadtam. (% alapján néztem az elhulott katonák és a kiküldött katonák számát)

Ha jól sejtem sokat jelent h azt az orit megkora haderővel támadod meg. Minél nagyobb a támadó értéked és mindél kisebb az ellen védő értéke annál kisebb a veszteség. Hisz a túlerő sokat számít :) de ha nem így van majd megcáfol vki

bitboss 06-05-2007 06:53

és ha már számolsz ne feledd, hogy különbség van az uton elhulló katonák aránya között beteg és nem beteg sereg esetén. betegségnél dupla a veszteség. (csatában nem)

nyolcvan 06-05-2007 15:28

az úton elhulló katonák most nem érdekelnek, hanem csak a csatában elhulottak száma

pl ma is megtámadott egy élőhalott, neki természetesen nincs katonai vesztesége, de nekem sem lett, pedig én nem élőhalott vagyok. Az meg hogy lehetséges? (a csatát én nyertem, nem sikerült áttörnie a védelmenem)

Andrew 06-05-2007 15:59

Quote:

Originally Posted by nyolcvan (Post 101219)
az úton elhulló katonák most nem érdekelnek, hanem csak a csatában elhulottak száma

pl ma is megtámadott egy élőhalott, neki természetesen nincs katonai vesztesége, de nekem sem lett, pedig én nem élőhalott vagyok. Az meg hogy lehetséges? (a csatát én nyertem, nem sikerült áttörnie a védelmenem)

mert akkora fölénnyel nyerted a csatát :)

nyolcvan 06-05-2007 16:07

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 101269)
mert akkora fölénnyel nyerted a csatát :)

élőhalott ellen nem nehéz.., annak semi bónusza nincs támadásra

Tehát függ a seregek nagysága egymáshoz képest, hogy a csatában majd mennyien fognak meghalni?

Andrew 06-05-2007 16:24

Quote:

Originally Posted by nyolcvan (Post 101275)

Tehát függ a seregek nagysága egymáshoz képest, hogy a csatában majd mennyien fognak meghalni?

valahogy úgy :)
kifejezetten hasznos dolog, mert így egy hulla 5-6 seregekkel jobb lenne mint bármelyik másik faj mészárlás tekintetében :D:D

nyolcvan 06-05-2007 16:31

én általában úgy szoktam támadni, hogy kiszámolom pontosan mekkora az ellen védelme, és csak egy kicsivel küldök többet, hogy minél több elitet otthon hagyjak
de akkor meg pont így lesz a legnagyobb a veszteségem? (mert így a támadó és a védő sereg majdnem ugyanakkora)

tdomo 06-05-2007 16:57

Quote:

Originally Posted by nyolcvan (Post 101275)

Azért a vérszomj neki is megvan, és a negyedik szinttől +10% minden szinten. :)

All times are GMT +1. The time now is 18:36.