![]() |
Hát akihez nem biztos h beférsz ne menyj és BUMM, ennyi ! :D
|
Az hogy lehet, hogyha fosztogatok, valamikor a csatában sokkal nagyobb a katonai veszteség, valamikor meg alig van veszteségem? Pedig ugyanazzal a fajjal/országgal támadtam. (% alapján néztem az elhulott katonák és a kiküldött katonák számát)
|
Quote:
|
és ha már számolsz ne feledd, hogy különbség van az uton elhulló katonák aránya között beteg és nem beteg sereg esetén. betegségnél dupla a veszteség. (csatában nem)
|
az úton elhulló katonák most nem érdekelnek, hanem csak a csatában elhulottak száma
pl ma is megtámadott egy élőhalott, neki természetesen nincs katonai vesztesége, de nekem sem lett, pedig én nem élőhalott vagyok. Az meg hogy lehetséges? (a csatát én nyertem, nem sikerült áttörnie a védelmenem) |
Quote:
|
Quote:
Tehát függ a seregek nagysága egymáshoz képest, hogy a csatában majd mennyien fognak meghalni? |
Quote:
kifejezetten hasznos dolog, mert így egy hulla 5-6 seregekkel jobb lenne mint bármelyik másik faj mészárlás tekintetében :D:D |
én általában úgy szoktam támadni, hogy kiszámolom pontosan mekkora az ellen védelme, és csak egy kicsivel küldök többet, hogy minél több elitet otthon hagyjak
de akkor meg pont így lesz a legnagyobb a veszteségem? (mert így a támadó és a védő sereg majdnem ugyanakkora) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 18:36. |