![]() |
Quote:
Csatlakozom Gyulához, bár nálunk van gép is, net is, csak épp engem nem engednek oda körváltásra. Főnök telószámát megszerzem a közvetítés érdekében:) |
Quote:
Nyilvan azert, hogy ne hasznald. Vannak megkerulo utak, elobb irtak is egyet, de ha nem akarjak, hogy hasznald, azert vigyazz a keruloutakkal. :) Ha nekem hoznal egy karton sort, siman menne a hod a gepedrol, sot, meg azt is megoldanam, hogy amikor epp korvaltas van, es le van tiltva a ceg, akkor a te geped is menjen, ne csak az enyem :D |
a bűvész:D
|
Ati a karton sör tényleg működik... + a tábla csoki..
a sulimba:) Én anno a portásnak osztogattam, h a nyitvatartási időn tul is mint klub rendszergazda, maradhassak:D De a rendszergazdákkal is jóban voltam... Node, ha Mo-on található bmelyik pénzintézetnél működjön az kizárt:( Gyula wazze vigyél be egy gépet, a főnököd még örülni is fog. Remy: hol dolgozol? Oda megyek ! :p |
Quote:
Quote:
Amennyiben nem látszana a printscreen, a lényeg: "The page you are trying to view has been blocked due to being in a prohibited category. URL : http://www.hodito.hu/ Category : [games-lgd] " Még annyit, hogy külföldről játszom, szóval nem hiszem, hogy a központi rendszergazdák ismernék a Hódítót és maguktól sorolták a "games" kategóriába. Egyébként a j*jatek.hu simán bejön, így ultizni+snapszerezni tudok, de én inkább hódítózni szeretnék.:) |
Néhányan ajánlottak httphost/tunnel progikat, esetleg webproxyt, hogy kibújjak a tiltás alól. Ezek azonban az IP címet is módosítják és ez a hódítón gyanúra adhat okot.
Nem szeretnén kitiltatni magam, úgyhogy szeretném az adminok véleményét hallani az ilyen progik használatával kapcsolatban. Köszi |
Bocs, de munkahelyen dolgozni kell, nem? Valószínűleg a munkaadód is így gondolja, ha tiltja bizonyos weboldalak látogatását. Legközelebb már olyan kérés is lesz, hogy iskolás vagyok, háború miatt nem értem be időben az első órára, tudtok nekem adni igazolást?
|
Quote:
Mint említettem, ilyen, hogy a weboldal a proxynak küld leírást, hogy "én játék oldal vagyok", nem létezik. |
Ati, csak egy kerdesre valaszolj legysyi es akar torolhetjuk is ezt a topikot:
A munkahelyi proxyk kikerulesere szolgalo modszerek hasznalhatok-e a hoditohoz? Magyarul, jar-e kitiltas ha pl. CGI/webproxyn keresztul csatlakozol? |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 21:47. |