Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Új tolvaj akció (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1648)

Zsáni 04-08-2007 10:25

nem támogatom...
egy tolis pont ugyanannyit tud ártani egy varisnak, mint vissza..
ha a varis leszedi a tolikat, vagy leszedi a készültséget, ugyanúgy lemegy az ő készültsége is...tehát nem értem a problémát.
és a vari gyilkolás nagyon is hatékony.
a kollektív új toliakciót, ami "nem csak a varisok ellen irányul", megint nem tartom jó ötletnek, egy másik topicban így is gyengíteni akarják a tolvajokat...tehát a kettő üti egymást.

Penya 04-08-2007 10:38

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 85992)
nem támogatom...
egy tolis pont ugyanannyit tud ártani egy varisnak, mint vissza..
ha a varis leszedi a tolikat, vagy leszedi a készültséget, ugyanúgy lemegy az ő készültsége is...tehát nem értem a problémát.
és a vari gyilkolás nagyon is hatékony.
a kollektív új toliakciót, ami "nem csak a varisok ellen irányul", megint nem tartom jó ötletnek, egy másik topicban így is gyengíteni akarják a tolvajokat...tehát a kettő üti egymást.

Azért ne túlozzunk, óriás kap 80% védelmet sziesztából a varigyilokra de egy toli nem kap semmit a mérgezésre. Ráadásul a készültséget is lent tudja tartani egy vari amit egy toli nem tud.

Persze bosszantó ha akciózik egy toli de sztem az is az ha beverik a tolit földre.

Valezius 04-08-2007 11:18

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 85992)

A varis simán megteheti, hogy fenntarja a vihart, és lenn a toli készültséget egyszerre. Legalábbis én így tapasztaltam.

laci 04-08-2007 11:40

Quote:

Originally Posted by bpeet (Post 85892)
ez már volt felvetés régebben, ha jól emlékszem, valahogy úgy írták le az akciót, hogy "zajonganak a templom előtt, nem hagyják meditálni/pihenni a varázslókat"

Ez teszik: a lopakodó árnyak, az enyveskezű tolvajok megállnak a főtéren, a templom előtt, és elkezdenek csörömpölni, hogy a szerencsétlen mágusokat megzavarják a meditációban :D :D

Andrew 04-08-2007 11:49

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 86002)
A varis simán megteheti, hogy fenntarja a vihart, és lenn a toli készültséget egyszerre. Legalábbis én így tapasztaltam.

és a varisnak is lent marad a készije, probléma megoldva :D

Kutyuleee 04-08-2007 12:38

Quote:

Originally Posted by Penya (Post 85993)
Azért ne túlozzunk, óriás kap 80% védelmet sziesztából a varigyilokra de egy toli nem kap semmit a mérgezésre. Ráadásul a készültséget is lent tudja tartani egy vari amit egy toli nem tud.

Persze bosszantó ha akciózik egy toli de sztem az is az ha beverik a tolit földre.

Most a varikkal van problémád vagy az óriásokkal, nem kell egy faj miatt új akciót, mert úgyanúgy kapna a szieszta miatt az óriás az ellen is 50% védelmet... ha úgy akarsz tolizni hogy ne verjenek be földre, akkor csinálj elfet...

Kutyuleee 04-08-2007 12:42

Quote:

Originally Posted by Non Omnis Moriar (Post 85960)
a vari "fedés nem" jó... fentebbi okokból. Toli akcióként hasonlót kb olyat kellene, ami X körig tart és hasonló hatással van az orira. Pl,
Pánikkeltés csökkenti a lakossági morált x körig (kevés tolikészübe kerül)
Kutak mérgezése x körig lakosok és katonák is halnak meg körönként (sok tolikészübe kerül)

a készüli csökkenés minden akcióra úgyanannyi... 4% ha sikeres és 7% ha sikertelen(+-faji sajátságok), nem hiszem hogy kéne egy akció ami ettől különbözik. ráadásul az összes toli akció azonnali hatásu.
meg azért a vari gyilok is hatásos tud lenni.

Grabi 04-08-2007 13:35

bár a korrektség miatt kellene, de amit csúnyabogár írt, azért nem lehet. megszüntetné a fajivarit

Zsáni 04-08-2007 13:56

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 86023)
és a varisnak is lent marad a készije, probléma megoldva :D

erről beszélek :)
köszi :)

Kutyuleee 04-08-2007 14:00

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 86049)
bár a korrektség miatt kellene, de amit csúnyabogár írt, azért nem lehet. megszüntetné a fajivarit

sztem ahogy most van így korrekt... így egyensúlyba van...
mert a tolinak megvan az az elönye hogy már már büntetlenül akciózgathat 5-6körökre, sőt egyes csopikban 12-13körökre is simán, és 5-6körröl megmár nehezen tartja lent egy idő utána varis a készülidet... hadisokkal szemben is véd a távolság

All times are GMT +1. The time now is 12:46.