![]() |
Quote:
Akkor maradjunk az emelésnél.Az 1 mrd azért kicsit túlzás,100 milla már reálisabb lenne. |
Quote:
Igen, mert az Y-ban nincs akkora értéke a pénznek mint a normál csoportban :) |
akkor emeljünk rajta,hogy legyen értelme mert mint mondottam nagyon karcsu és semmi sem ösztönzi egy másik orit,hogy beüssön egy vérdijast..
|
Üdv!
ezt én is így gondolom,a vérdíjon emelni kéne.(Ja és nemolvastam végig az összes témát rendesen és én is indítottam egy ilyen vérdíjas témát,azt hogy lehet törölni??:D ) |
Quote:
|
támogatom, mert szerintem is igencsak értéktelen dolog a pénz y-ban, mivel mindenki mrd-kkel szaladgál:D
|
és én még olyasmivel kibővíteném,hogy több embert jelöljön meg a császár védelemre(kb 50/szint):)
|
Quote:
Szerintem legyen emelve szintenként egy milliárdra és a szabis orik essenek ki. Így egyből lenne egy aktív játszadozásra esély. |
Quote:
hát az a +40 sor azéert nem olyan sok:)...merhogy kb 10 országot jelöl most a császár,és ha 50 et jelölne az nem nagy különbség:)...bizti nem akasztaná kia forumot:)...ja és 1 mrd az azértmár sok,akkor inkább megéri földet vinni tőle 1 mrd ért és akkor utána hagyni hogy leüssön 100 hekivel:) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 07:36. |