![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
melyik része hülyeség annak amit írtam? |
Quote:
Nem lehet am ilyen altalanos recepteket mondani... Az meg abszolut tevedes, hogy az mf fajokat megtapasztalni jo, es nem lehet vele jatszani.... Igenis nagyon durvan lehet vele jatszani.... Siman tud sokkal erosebb lenni mint egy szovi... |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
nem rohangálnak mindenfelé agyonélezett orik:D sem mf-ek sem szövisek 5. szinten. vagy te már hallottál 60% barakkos orkokról onnan pl?:D;) |
Höhhh, Remy, te nagyon kötekedős ember vagy, mondták már? :p :p
On: nálam nagyon prózai oka van annak, hogy mindig szövetségben vagyok (na jó, az angolban mf, de az csak egy próbaország): nevezetesen az, hogy mf-ként halálra unnám magam. Nem az akció hiányozna, hanem a fórum, meg a társaság. A legrosszabb a mf élőhalott (nagyon rövid) időszakom volt: még csak távolt sem nézhettem, Teljes Krónikát sem böngészhettem, csak ültem, és vártam az áldást :o |
Quote:
amúgy hát egy agyon élezett mfről szólva jobban agyon tudja élezni magát 4 szövis, ne arról legyen beszélj hogyha te Remy agyonélezett mf-et csinálsz akkor sok embert leversz, hanem hogy pl te vagy mf és veled közel egyforma kaliberü játékosokból van a szövi. Remélem nem sértödsz be ezen de én a szövire tenném a pénzem:D |
All times are GMT +1. The time now is 19:12. |