![]() |
Quote:
Vagy ha valaki annyira kedvel, mint néha engem szoktak és nem telik el kör enélkül, hogy ne kapnál valamit.:D De asszem az csak akkor működik, ha van rajtad valamelyik, vagy vihar vagy szárazság, vagy mindkettő.:) És én KV elöttre szoktam beállítani.:) Ehhh... megint megelőztek....:D |
Quote:
|
Quote:
Tehát lehet hogy nincs igazam, de nekem az jött le, hogy ha 5 körre állítom akkor az 1 kör ártást is leveszi rólam de ha 6 kör ártás van rajtam, akkor a 6 körből egy megmarad. Tévedek? |
Quote:
A 2. oszlop, meg azt, hogy hány körös varázslatot kíséreljen meg. Továbbra is ajánlom a súgót: 1. oszlop jelentése: Itt adhatod meg, hogy a rendszer akkor próbálkozzon a varázslat automatikus felrakásával, ha az itt megadott körnél kevesebb kör van már hátra az adott varázslatból. Ezt célszerű nem 1 körre tenni, hogy be legyél biztosítva! Az alsó két varázslat esetén a feltétel itt kivételesen fordított: akkor fogja a rendszer levenni a vihart, illetve szárazságot országodról, ha az itt meghatározott értéknél hosszabb ideig tartó varázslat van országodon. |
Quote:
"Az alsó két varázslat esetén a feltétel itt kivételesen fordított: akkor fogja a rendszer levenni a vihart, illetve szárazságot országodról, ha az itt meghatározott értéknél hosszabb ideig tartó varázslat van országodon." |
Quote:
Köszike! |
Mikor számolja a regenerálódást?
Azt Látom, hogy a magadra ható varázslatok egy részét (védelem, mágikus pajzs) érdemes a körváltás utánra tenni, hiszen a KV alatt nem akciózhatnak ellened. Ezeket akár folyamatosan is fenntarthatom anélkül, hogy bármelyik körben duplázni kellene.(Egyes az első oszlopba és egy nem túl nagy körérték megadása.)
De mi a helyzet pl. a regenerálódással? Ha körváltás előttre állítom, akkor bizonyos körönként duplán lesz fent, ha KV utánra, akkor néhány kör kimarad. Vagy a KV utáni regenerálódás még beleszámít az adott körbe? Esetleg a KV előtti varázslattal a következő kör értékét módosítom? |
Quote:
|
Quote:
|
jaja az mindig ha < 2kör mert különben mindig lesz egy kv amikor nem véd.
|
All times are GMT +1. The time now is 20:11. |