Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Fél-elf stratégiák & trükkök (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1618)

joyfulpoison 04-02-2007 19:51

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 84235)
5., Szivesen adok epuletlistat, de ehhez kerdeznek parat:

-Mennyi ideje jatszol?
-Milyen surun tudsz ranezni az oridra?
-Milyen aktivak a szovijeid?
-Van e viped/vipetek?

Nagyon megköszönném az a listát/listákat. Különösen érdekelne, mit gondolsz a tanyafree+néhány bank és tőzsde mellékállásban taktikáról.

-Kb 4 hónapig próbálkoztam egy óriás-varival, de nem igazán jött be. Új orit indítottam, tegnap este jöttem ki a védettség alól, most 900. hely környékén vagyok 1800+ ból. (5-6 éve nyomtam több mint egy évig, de azóta sokat változott minden...)
-Hétköznap reggel néhány perc, délután/éjjel több óra
-Egyelőre MF
-Igen van

joyfulpoison 04-02-2007 19:57

Ja, még annyit, hogy a 3. kérdést úgy értettem:
Mikor kezdjek el területet szerezni (felfedezést is beleértve) és milyen ütemben haladjak?.
Szóval meddig érdemes (időben v inkább pénzben számolva) 200 heki környékén gyűjtögetni?

Remedy 04-02-2007 20:13

Quote:

Originally Posted by joyfulpoison (Post 84409)
Ja, még annyit, hogy a 3. kérdést úgy értettem:
Mikor kezdjek el területet szerezni (felfedezést is beleértve) és milyen ütemben haladjak?.
Szóval meddig érdemes (időben v inkább pénzben számolva) 200 heki környékén gyűjtögetni?

Amig nem maxolod be magad, es nem talalsz egy jo szovit, jo felelf osszelopja maganak, ami kell sot, sokkal tobbet is, utkozben....

sema034 04-02-2007 20:20

Quote:

Originally Posted by joyfulpoison (Post 84406)
Nagyon megköszönném az a listát/listákat. Különösen érdekelne, mit gondolsz a tanyafree+néhány bank és tőzsde mellékállásban taktikáról.

Hát ha fél-elf vagy akkor bankot ne tarts. Ha árnyakkal és tisztánlátással együtt is lelopnak akkor már régen rossz.;)

Andrew 04-02-2007 20:24

Quote:

Originally Posted by sema034 (Post 84421)
Hát ha fél-elf vagy akkor bankot ne tarts. Ha árnyakkal és tisztánlátással együtt is lelopnak akkor már régen rossz.;)

van rá esély... gondolkozom egy két óriás egy elf egy félelf tolvajlopó szövin :D

Szecsa 04-03-2007 08:48

Szerintem se bankolj...lopkodj es ertekesitsd a tekercseket, amiket elloptal :)
Ehhez pedig kocsma es tolvaj kell :)
Delutan adok listat, akkor 200-250-300-350 hekire :)
Normal csoportos vagy, ugye?

joyfulpoison 04-03-2007 17:39

Igen normál csoport.
A bank tényleg felesleges, nem gondoltam át eléggé.

Más:
Gondoltam a tornyos íjászok mellé gyártanék egy kevés elitet is, olyan 4:1 esetleg 5:1 arányban. Eleinte támadgatni is lehetne, később pedig a szöviknek segíthet. Mit gondoltok, kell ez egy fél-elfnek?

Andrew 04-03-2007 17:49

Quote:

Originally Posted by joyfulpoison (Post 84712)
Igen normál csoport.
A bank tényleg felesleges, nem gondoltam át eléggé.

Más:
Gondoltam a tornyos íjászok mellé gyártanék egy kevés elitet is, olyan 4:1 esetleg 5:1 arányban. Eleinte támadgatni is lehetne, később pedig a szöviknek segíthet. Mit gondoltok, kell ez egy fél-elfnek?

a félelfnek harmatgyenge a támadója, nem ajánlom... esetleg szöviben elképzelhető lenne, de akkor is csak úgy, ha fulll elit lennél...
olyan kevéssel amúgy sem tudnál érdemi akciót kivitelezni

Kutyuleee 04-03-2007 18:59

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 84716)
a félelfnek harmatgyenge a támadója, nem ajánlom... esetleg szöviben elképzelhető lenne, de akkor is csak úgy, ha fulll elit lennél...
olyan kevéssel amúgy sem tudnál érdemi akciót kivitelezni

full elit félelf??? az a kemény:D vagy minden jött ment átmegy rajtad, vagy toliba variba vagy harmat gyenge... inkább legylél szépen full tornyos íjjal hadilag, és majd 4-3.szinttől ha szövivel támadsz akkor cserélj sereget, egy részét, vagy akár az egészet, elitre/lóra (szövitől függ)

Andrew 04-03-2007 19:02

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 84730)
full elit félelf??? az a kemény:D vagy minden jött ment átmegy rajtad, vagy toliba variba vagy harmat gyenge... inkább legylél szépen full tornyos íjjal hadilag, és majd 4-3.szinttől ha szövivel támadsz akkor cserélj sereget, egy részét, vagy akár az egészet, elitre/lóra (szövitől függ)

csak cirka 56%-al lenne gyopább a védelme :D (15% tornyoshoz hasonlítva)
viszont a hadis tudna vinni még egy halom elitet :)
eléggé agresszív fölállásnál megoldható

All times are GMT +1. The time now is 21:53.