Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Az Őrző,vagy ahogy tetszik (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1607)

Valezius 03-27-2007 23:06

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 82998)
És szerinted milyen személyiségek kellenek? Valami ami erősebb a mostaniaknál, és elsőnek választja mindenki? Annak mi értelme lenne?

Ha lesz az új személyiség (valaha) annak csak úgy van értelme, ha akár elsőnek is választanád. Tehát bizonyos stratégiához remek.

Quote:

Originally Posted by Savaria (Post 82970)
sokszor egy gömbözés után mikor meglátják a full üres orit tele lovakkal+íjjal, az emberek 60-70%-a inkább más vizekre evez.

Ezt meg sajnos nem értem egy full üres ori hogyan lehet tele pacival és íjjal. :eek:

dreaman68 03-27-2007 23:11

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 82980)
legyen Illatmester, akit kisebb hatékonysággal támadnak az orkok...

ezért adnék párezer zöldet de sajna nem tudok egyet sem:D:D nagyon tetszik:D

Véleményem:
sztem felesleges, a hódban enm a támadások rátáját kellene csökkenteni. Meg milyen szép is lenne egy elf őrző aki lopikál 4-5 körről....

Szecsa 03-28-2007 09:28

Szerintem sem kell iyen orzo...így is rengeteg a deffenziv ori, a jatek pedig hoditasokrol szol elsosorban :)

LotR 03-28-2007 10:13

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 82992)
Különböző ellenpéldákkal már nagyon elmentünk szerintem, de abban egyet értek hogy sok értelme nem lenne. Mire jó? Ez is csak olyan 4. - 5. személyiség lenne, és már bocs, de aki 4 szer 5 ször fordul sztem az meg tudja oldani az ilyen problémákat. Mint ahogy írták előttem, Elf kell és bevédekezel ijakkal, de mivel ez egy (mint ahogy a neve is mutatja) támadásokon alapuló játék, nem is szabadna egy kifejezetten védekező személyiséget berakni...

Ezzel egyáltalán nem értek egyet, akkor minek 9 személyiség csökkentsük 6-ra:D vagy még kevesebbre:)

Egy másik topicban pont védő személyiséget akarnak bevezetni,
ha ennyire ellenzed, akkor ott mértnem szólsz hozzá?
Fejezed ki a véleményed? :O

LotR 03-28-2007 10:14

Lehet nem értem pontosan de akkor csak a harcos személyiségek ellen védene? :O
Ha nem akkor sem tetszik, ha azt akarod keveset vigyenek tőled,
ne egy személyiséggel oldjuk már meg..
Van arra játékban gyakorlati megoldás...

Zoli 03-28-2007 13:10

a hektárt nem tudja levédeni az ember.(jó-jó,tudom,azért kell a "beton íjj toronnyal")

BimmBimm 03-28-2007 13:32

Quote:

Originally Posted by LotR (Post 83089)
Ezzel egyáltalán nem értek egyet, akkor minek 9 személyiség csökkentsük 6-ra:D vagy még kevesebbre:)

Egy másik topicban pont védő személyiséget akarnak bevezetni,
ha ennyire ellenzed, akkor ott mértnem szólsz hozzá?
Fejezed ki a véleményed? :O

Azért nem szólok hozzá, mert nem követtem annak a topic-nak a hsz-ei és nem akarom visszaolvasni mindet... De továbbra is azt mondom, hogy egy védekező oriban mi a jó? Hehe olyan beton vagyok hogy nem tudnak beférni, de én sem tudok kimenni mert ahhoz hurka vagyok, nah akkor gyüjtök tekit meg pénzt, és akkor én hú de nagy ász vagyok... Kell több féle személyiség, de sztem egy védekező személyiség nem célravezető olyanoknak akik kezdők és nem tudják mik legyenek.

Zsáni 03-28-2007 16:50

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 83072)
Szerintem sem kell iyen orzo...így is rengeteg a deffenziv ori, a jatek pedig hoditasokrol szol elsosorban :)

egyetértek..

Andrew 03-28-2007 18:07

Quote:

Originally Posted by Zoli8 (Post 83170)
a hektárt nem tudja levédeni az ember.(jó-jó,tudom,azért kell a "beton íjj toronnyal")

de, letudja, csak kicsit költséges, és kérdéses, hogy van-e értelme:
lebontassz mindent, és újraépíted
akkor még harcos személyiséggel sem fognak foglalni :D

skiti 03-28-2007 18:19

ugye ez a felvetés csak valami ugratás?:)

All times are GMT +1. The time now is 14:05.