![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Mivel a torpek (en szeretem oket) apro nepseg ezert van nekik 40 % bonusz az ipari kepzesre, mert konnyu oket kikepezni :)
a +10 % ra ott a gazdalkodo szemelyiseg. Valaszd azt es maris jobban termelsz. Mondjuk 2. szemelyisegnek kifejezetten torpnek valo... Masik a torphoz kell egy szovi aki megvedi az ellentol es akkor igencsak gazdag egy ori. Szoval az egesz otlet egy legbolkapott nem atgondolt javaslat. |
Ati, es magahoz ahhoz a kerdeshez hogy allsz, hogy a torpe ne az ipari tekire kapja a +10% bonuszt, hanem esetleg masik tekercs fajtara? A kerdes nyilvan az, hogy melyikhez.
|
Engem az is érdekelne anno mi indokolta, hogy az ipari tekercshez kapjon 10%-ot a törp?
:rolleyes: |
Nem lenne elég az ipari tekit megváltoztatni? Arra már megvan egy kész javaslat, amit eléggé elfogadott.
|
Quote:
Én is jobban örülnék az ipari módositásának, de ha megnézed eddig Ati semmit se reagált a dologra. ugyhogy a ténylegesen elfogadott majd akkor lesz, ha ati is érdemben hozzászól. Viszont ami érdekelne, Ati várható változtatás ezen a téren? |
Quote:
Én is ezt támogatnám leginkább úgyis mint az A egyik legkisebb törpéje:D |
Akkor talán nem kéne itt ötletelni, míg Ati nem mond semmit. Mert utána majd lehet hadakozni, hogy a törpi kapja vissza a 40% ipari tekit. :D
|
Szerintem sajna egyelore nem aktualis :(
Ati, az itt 1-2 felmerult kerdesre, tudsz valaszolni? :) pl. #15-s komment |
All times are GMT +1. The time now is 11:24. |