![]() |
Persze, a virágnak megtiltani nem lehet, de mindjárt másképp állok a dologhoz, ha tudom hogy mondjuk nem szabad. Pl még azt is el tudnám képzelni, hogy abban az esetben nem teszek ilyet..
És akkor itt a következő etikai lépcsőfok: ha mondjuk azért tolom át a pénzt, hogy azt A-ban leújrázza párszor a tag, akkor szégyellnünk kell magunkat? Ugyanis evvel kapcsolatban több rosszalló véleményt is hallottam már, hivatalosat viszont még nem. |
De ha valaki törli magát, onnantól kezdve ő már nem szövetséges. És ha ujra indit egy másik országot, az már nem ugyanaz mint a régi országa, és eliveleg egy uj teljesen más szövetséget támogatott.
|
részletek
de te a részleteken lovagolsz nem??
utána felmászik és visszalép abba a szövibe és a saját pénzét kapja vissza ezt nem tiltja egyetlen egy szabály sem mint ahogy az ujjrát sem ati azt mondta rá "ha valaki erre szurja el hát had tegye mindenki más is megteheti" ugyanez ennél is ezt is mindenki megteheti amugy meg nem értem miért zavar ez téged ha olyan a piac akkor akár töbszörösét is elcsezsheti ezzel hogy felmásszon pl 300 hekire... az én véleméynem ami nincs szabályban és nem is büntetnek érte viszont pár embernek bántja a piciny lelkét az sajna nyugodjon bele vag terjessze elő felvetésnek ..... :P |
Quote:
|
igaz
Quote:
|
Nezzuk. Karavanolni szabalyos. Szovibe belepni szabalyos. Orit torolni szabalyos.
Ezeket tetszoleges sorrendben csinalni szabalyos... (persze az 1ori/szint megkotessel) :) |
Quote:
Piacon árut eladni szabályos. Venni szintén az. Ergo ily módon a pénzátjátszás piacon szintén megengedett lehetne. Pedig az Állásfoglalás tiltja.. (ellenszolgáltatás nélküli hadisarc néven) :rolleyes: |
Quote:
|
ilyen nincs
Quote:
akkor ki fejteném a többieknek miről is van szó... azzal kezdődött az egész hogy egy xy csopiban el kezdődött egy háború vagyis mi azt hittük 300 hekin két gnóm tudós 6k paci 1.5k ijj 3.7k vari 2.4k toli mi ketten. jött a szövi beléjük kötöttünk majdnem ugyan evvel (2 gnom tudós, 1 törpe full ugyan így néztek ki kicst kevesebbel) a paraméterekkel sőt ... el kezdődött a részünkről a háború be találtuk a varist erre ők arra sem méltattak hogy vissza jöjjenek mi hagytuk őket erre el kezdtek sértegetni üziben erre foglaltak hekit mi utánuk mentünk annak rendje módja szerint küldtünk hadüzit ütöttük tovább a varist erre ahelyett hogy kaptunk volna jött az üzi hogy tuti multisok vagyunk a nevünk miatt meg hogy ennyire hasonlít az orink és hogy nem háboruznak velünk arra nem voltak képesek hogy a varisnak ijjat küldjenek védeni és váltig állítottak mikor msnen beszéltünk velük hogy 1 személy irányítja az orikat és ebből fakadt ez a topic is mert hogy hogy lehet hogy a "tanítványnak" régebbi sorszáma van mint nekem és hogy biztos már a lentebbi csoportban csaltunk ..... csak azért irom ezt meg mert mióta el kezdtem játszani és az nem ma volt ilyet nem láttam még ilyennel nem találkoztam de ma is tanultam valamit:) Köszönöm :p |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 08:36. |