![]() |
Quote:
|
Quote:
ritkán szoktam használni ezt a varázslatot, amikor figyelmetlenségből elköltöm az összes pénzem a piacon. ilyenkor szoktam 2-3 körig fedezni a zsoldot az aranyalmákból. egyébként a témanyitó hsz-ben elég durva dolgokat írtál: Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Lehet katonát képezni, de akkor még kevesebb lesz a helyem az amúgy is kevés barakkomban; lehet kovácsműhelyeket tartani, de azok is helyet foglalnak, és nem midnen csoportban van magas ára a fegyvereknek; lehet tekercseket írni, de ahhoz nagyon sok könyvtár kell hogy pénz jöjjön be belőle, és a tekercs sem mindenhol értékes. Most így hamarjában semmi nem jut eszembe, amiből egy legalább 30% templommal rendelkező varázsló pénzt kreálhatna, de várom az ötleteket. |
Quote:
Ha más nem csopi alján jól meg tudod szedni magad. Azt nem mondom, hogy föntebb egyszerű, de szerintem ott is megoldható, ha jól forgatod a már megszerzett pénzed.:) Ettől függetlenül az aranyalma erősítését nem tartom buta ötletnek. |
Quote:
|
Quote:
Ja, és eleve nem tetszik hogy a legalsó szinten kell hónapokig tökölnöm ahhoz, hogy később legyen pénzem, de ez már annyira elterjedt megoldás, hogy szóra sem érdemes... |
Quote:
|
Quote:
A sima varis szépen beíjazza magát, a többiek meg viszik magukkal fosztani. Nem nagy tétel, de semmi vesztesége nincs mellette. Aztán vesz fegyót a piacról, és képez sereget. Neki nem kell pótolni a harcban elvesztett egységeket- kivéve háborúban-, azaz abból elég szép pénzt lehet gyártani. Nekem legalábbis működött:) Hadiorim nem egyszer maradt pénz nélkül, de a varissal nem volt ilyen gondom |
Quote:
Cassandra, azért meg csak gratulálni tudok, hogy lenullázódás után össze tudtad szedni magad :) |
All times are GMT +1. The time now is 08:09. |