Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Varászló-tolvaj személyiség (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1571)

Andrew 03-16-2007 19:47

Quote:

Originally Posted by SSJPeter (Post 80506)
5% bónusz a tudós-on felül?Nincs rá szükség.Akkor mi lenne ha +2% lenne a regenerálódás?Nem tudom te mit értettél azon,hogy 5%-al növelnéd a regenerálódást?Az 1%-ot 5%al?Na meg nem csak a felfedés van,egy egyszerű gömb is 3% gnómnál . . .ez sok.

a gnómnak az a hátránya...
amúgy ha elolvasod rendesen, akkor láthatod, hogy a jelenlegi plussz (most kiírom betűvel) regenerálódáshoz kapna még vagy a tekercsre, vagy a tekercs mellé 5% bónuszt

SSJPeter 03-16-2007 19:50

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 80509)
a gnómnak az a hátránya...
amúgy ha elolvasod rendesen, akkor láthatod, hogy a jelenlegi plussz (most kiírom betűvel) regenerálódáshoz kapna még vagy a tekercsre, vagy a tekercs mellé 5% bónuszt

Én is azt mondtam,hogy inkább kapjon a jelenlegi plussz regenerálódáshoz még . . .mint,hogy +5% mágiateki.

Andrew 03-16-2007 19:53

Quote:

Originally Posted by SSJPeter (Post 80511)
Én is azt mondtam,hogy inkább kapjon a jelenlegi plussz regenerálódáshoz még . . .mint,hogy +5% mágiateki.

tényleg nem érted mit írtam oda?? most van neki +1% regenerálódása, és e mellé még nem plussz regenerálódást kapna, hanem mágiatekit vagy tekin felüli bónuszt

tudom, hogy bonyolultan fogalmazok, de egy kis odafigyeléssel szerintem meg lehet érteni :o

Pepa 03-16-2007 19:59

Abban legalább egyetértünk, hogy némi változás elférne. Azt gondolom a regenerálodás és a teki bonusz az már túl sok lenne, mint minden személyiség, ez is csak 1 pluszt adjon.

SSJPeter 03-16-2007 20:04

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 80512)
tényleg nem érted mit írtam oda?? most van neki +1% regenerálódása, és e mellé még nem plussz regenerálódást kapna, hanem mágiatekit vagy tekin felüli bónuszt

tudom, hogy bonyolultan fogalmazok, de egy kis odafigyeléssel szerintem meg lehet érteni :o

Jó,már leesett mit akartál mondani:),ez sem lenne rossz ötlet(de valóban egyszerűbben is leírhattad volna).Tényleg kéne valamit változtatni ez a lényeg.

Andrew 03-16-2007 20:05

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 80515)
Abban legalább egyetértünk, hogy némi változás elférne. Azt gondolom a regenerálodás és a teki bonusz az már túl sok lenne, mint minden személyiség, ez is csak 1 pluszt adjon.

ömm... a tudós is 2-t ad :) +5% tekit és olcsóbb tekiírás :o

és amíg csak 1et fog adni, addig senki sem fogja akár másodiknak sem beválasztani őket

Hóhér 03-16-2007 20:08

nem biztos , hogy minden személyiségnek egyformán egyenértékűen erősnek kéne lennie...

jó , ha van néhány személyiség, ami színesíti , könyebbé teszi a játékot, de nem durván tápolja az orikat...

ha ez nem így lenne, 3-4 személyiségű orik, már kb úgy néznének ki,mintha 2 fajt választhatnának...

hatalmas előnyökkel egy 1 személyiségű ori ellen, nem hiszem hogy ez lenne a cél...

találjunk ki új személyiségeket, de azok ne full táposak legyenek, csak a játékot szinesítsék...

SSJPeter 03-16-2007 20:10

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 80518)
ömm... a tudós is 2-t ad :) +5% tekit és olcsóbb tekiírás :o

és amíg csak 1et fog adni, addig senki sem fogja akár másodiknak sem beválasztani őket

Olcsóbb tekiírás. . .,hatalmas előny:)

laci 03-16-2007 21:21

Off

Quote:

Originally Posted by Békés (Post 80491)
Talán a helyesirásod kialakulása után kellene témákat felvetned.

Rém ciki, amikor valaki beszól másnak a helyesírására, és közben rövid "i"-vel írja le a szót :p :p

Pepa 03-16-2007 22:05

Quote:

Originally Posted by laci (Post 80539)
Rém ciki, amikor valaki beszól másnak a helyesírására, és közben rövid "i"-vel írja le a szót :p :p

Köszönöm:D

All times are GMT +1. The time now is 08:59.