![]() |
Átlagban 3-4 naponta van egy párbaj.
Számoljunk: hány embernek okoz ekkora hatalmas problémát egy darab plusz kattintás 3 naponta? :) |
Jó, ez, engem nem is zavar, néha jól jön.
ha most akarjátok, hogy el legyen törölve, miért nem akkor szóltatok mikor be lett vezetve.;) |
Quote:
|
Quote:
Először is itt a téma, ahol ki lett vesézve, hogy kell-e vagy sem.:) Ott igazi érvek voltak a felirat mellett, olyannyira, hogy megvalósult. Egyébként nem kell keresztben lenyelni, a friss eseményeket meg tudod nézni mielött rákattintassz a bezár gombra, annyira azért csak nem lehet zavaró, hogy az események nézése közben (amikor az oldal teteje nem is látszik) is bántja a szemed. Mióta bevezették, azóta azthiszem szám szerint három vagy talán négy párbajon voltam és mikor látom hogy van új vagy megnézem, vagy lecsukom. Mellesleg 1, rohadtul nem fűződik érdekem ahhoz, hogy minnél több VIP jöjjön be. 2, és ha ez a cél, azzal se lehet semmi bajod, hisz aki játszik a párbajokon és erre VIPet is hajlandó áldozni, azt nem pisztolyjal kényszerítik oda... |
Quote:
Szerintem jó az hogy ott van. Legörgeted az esményeket, aztán kikapcsolod a párbaj ablakot. Sőt, van egy trükk, bezárod a párbajt, és kattintasz a régi esményekre. Én meg szoktam nézni kik párbajoznak, és milyen párbajon, mert ha ismerősök, van hogy bejelentkezek, bár nem számítok vérpárbajosnak. |
Engem csak az zavar benne, hogy kikapcsolható, de 20 perc múlva megint ott van.
Mint az anyós. :D |
Quote:
2, hibás a böngésződ. ez esetben javaslat: frissítés, másik böngésző, esetleg a hibás bővítmény frissítése/cseréje/törlése. |
Quote:
|
Quote:
De ha kikapcsolható, akkor miért nem marad csödbe? Így inkább csak eltüntethető időről időre. Semmiképpen nem kikapcsolható. És ha már a vip-el jár a nincs reklám, akkor ne legyen reklám ;) (kb mintha a ht-t naponta be kellene állítani, hogy tegye fel a varázslatokat. Mert másnapra elfelejtené.) Mondjuk én elfogult vagyok ezzel kapcsolatban, mert szerintem túl sok a gomb a főmenüben. (jelentkezés a hv-játékra stb stb... :D) De nekem mind1, együtt tudok élni a párbaj cucclival, csak böki a bordám, gondoltam leírom. |
Quote:
Lekopogom, szerencsére most csend van párbaj téren. :D |
All times are GMT +1. The time now is 04:41. |